Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Millet İttifakı’na ‘DEVA’ ŞOKU!

Samsun’da, DEVA Partisi Salıpazarı İlçe Başkanı Hasan Yılmaz ile Yardımcısı Hüseyin Şengül, AK Parti’ye geçti

Millet İttifakı’na  ‘DEVA’ ŞOKU!
REKLAM ALANI
24 Mayıs 2023 15:22

Samsun’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıklayan ve istifa eden DEVA Partisi Salıpazarı İlçe Başkanı Hasan Yılmaz Ak Parti’ye geçti.

Hasan Yılmaz, henüz DEVA Partisi İlçe Başkanı iken önceki gün sosyal medya hesabından Millet İttifakı’nı sert sözlerle eleştirmiş, Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıklamıştı.

İLÇE BAŞKANI VE YARDIMCISI
AK PARTİ’YE GEÇTİ
Sosyal medya hesabından 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğini açıklayan DEVA Partisi Salıpazarı İlçe Başkanı Hasan Yılmaz, dün düzenlenen törende AK Parti rozeti taktı.
AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman ve Belediye Başkanı Halil Akgül’ün de katıldığı törende rozeti takan eski DEVA Partisi İlçe Başkanı Hasan Yılmaz ve yardımcısı Hüseyin Şengül, AK Parti saflarına geçti.

DEVA Partisi Salıpazarı İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Şengül de AK Parti’ye geçti.

‘AİT OLDUĞUMUZ YERDEYİM…’
Hasan Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, “Ülkemizde yaşanan son siyasi gelişmeler neticesinde ait olduğum yerde siyaset yapma kararı aldım. Bundan böyle AK Parti’nin başarısı için elimizden geleni yapacağız. Burada olmaktan son dereceye mutluyum” ifadelerini kullandı.

GÜVEN VE İSTİKRAR İÇİN SANDIĞA
AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman ise partisine katılan Hasan Yılmaz ve yardımcısı Hüseyin Şengül’e teşekkür ederek, “Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bütün gücümüzü gece gündüz demeden bu seçimler için harcıyoruz. İnşallah 28 Mayısta Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden 13. Cumhurbaşkanı yaparak, güven ve istikrarımızı sürdürmek istiyoruz. O nedenle tüm Salıpazarılı hemşehrilerimizi sandığa gitmeye davet ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.