Dolar 32,5608
Euro 34,8287
Altın 2.417,33
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Milletimiz Destan Yazdı…!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Kent Meydanı’nda devam eden Demokrasi Nöbeti’nde bulunan hemşerilerine hitap etti

Milletimiz Destan Yazdı…!
REKLAM ALANI
1 Ağustos 2016 19:01 | Son Güncellenme: 1 Ağustos 2016 19:02

Başkan Şahin konuşmasına Bayrak Şiiri ilk kıtası ile başladı ve konuşmasının aralarında diğer kıtalarına yer verdi. Başkan Şahin AkParti ailesi yanında MHP ve CHP liderleri ile mensuplarına teşekkür etti. Başkan Şahin’in birleştirici konuşması meydanı dolduran binlerce kişi tarafından sürekli alkışlandı.

Başkan Şahin konuşmasında özetle şunları söyledi:

 

“Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,

Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü,

Işık ışık, dalga dalga bayrağım!

Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.”

 

diyen, asil ve aziz milletimiz 15 Temmuzda bir destan yazmış ve bu destanı devam ettirmektedir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bafra’mızda da 15 Temmuzda demokrasimize, millet iradesine, ülkemizin geleceğine, birlik ve beraberliğimize, seçilmiş hükümetimize, cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza yarınlarımıza sahip çıktınız. İlk andan itibaren kenetlendiniz, meydanlarda oldunuz hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyor sevgilerimi sunuyorum. Sizlerin 15 Temmuz ihanetinden bu yana gösterdiği dik duruş demokrasi tarihinde altın harflerle yer alacaktır.  Milletimizin vermiş olduğu tepki ve yapmış olduğu bu büyük mücadele tüm dünyayı şaşkına çevirmiştir. Sizlerin şehadeti göze alan kahramanlığı, büyük kudreti, muhteşem cesareti ve inanılmaz fedakârlığı ülkemizi büyük bir faciadan kurtarmış ve demokrasimizi ipten almıştır. 15 Temmuz darbe girişimi tüm milletimizi, demokrasimizi, seçilmiş cumhurbaşkanımızı, başbakanımızı, gazi meclisimizi, ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef almıştır. Bu darbe girişimi vatanımıza ihanettir. Bu darbe girişimi aynı zamanda bir terör saldırısıdır.  15 Temmuzda ülkemiz, bayrağımız, vatanımız ve demokrasi için tankların önüne yatan bombalara ve kurşunlara hedef olan, tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim hepsinden razı olsun.

 

 

Ey şimdi süzgün, rüzgârlarda dalgalı;

Barışın güvercini, savaşın kartalı

Yüksek yerlerde açan çiçeğim.

Senin altında doğdum.

Senin dibinde öleceğim.

 

Diyen ve bunu gösteren Bafra’mızın yiğit ve mert insanları, demokrasi sevdalıları, başta sizlerle ve Samsunlu hemşerilerimiz ile birlikte bizler Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç,  Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, milletvekillerimiz Dr. Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Av. Orhan Kırcalı, il başkanımız Muharrem Göksel, Bafra ilçe başkanımız Tuncay Yurduseven, 17 ilçe belediye başkanımız, meclis üyelerimiz,  17 ilçe başkanımız ak parti teşkilat kademelerimiz ile birlikte Ak Parti ailesi olarak ayrıca valimiz İbrahim Şahin, kaymakamlarımız, vatanını, milletini, bayrağını seven askeri ve mülki kademe erkanımız, yerel basınımız,  sivil toplum kuruluşlarımız, oda ve derneklerimiz, üniversitemiz ve üniversite öğrencilerimiz, CHP ve MHP milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, yöneticileri, üyeleri, müftülerimiz,  kahraman emniyet mensuplarımız, müdürlerimiz ve basın mensuplarımız ile birlikte hep beraber 15 Temmuz hain ve alçakça FETÖ darbe girişimine karşı dimdik ayakta durduk. Millet iradesi, demokrasi, cumhurbaşkanımız, başbakanımız ve hükümetimizin yanında olduk. Bu sarsılmaz birlikteliğimiz ve kardeşlik hukukumuz her zaman devam etmelidir. Bizler bir ve beraber oldukça hiç bir ihanet başarıya ulaşamayacaktır. Bizler birbirimize kenetlendikçe Türk milletini hiç bir güç mağlup edemeyecektir.  Bu vatan hainliğinin önemli bir hedefi iç savaş çıkartmaktır. Hedef, ülkemizi bölmek ve parçalamaktır. Bu tehlike devam ediyor. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan gelecek emre göre demokrasi nöbetimizin devam edeceğini hep birlikte söyledik. 7 Ağustosa kadar inşallah meydanlarda olmaya devam edeceğiz.”

 

Başkan Şahin yaptığı konuşmayı şu şekilde tamamladı: “OHAL ilan edilmiştir. OHAL anayasal bir kurum olup, gerekli ve çok doğru bir karardır. OHAL, demokrasiyi korumaktır. Hemşerilerimiz huzur ve güven içerisinde olsunlar. Hiçbir endişeye kapılmasınlar. Devletimiz her türlü tedbiri almaktadır. Hükümetimiz taviz vermeden hukuka uygun olarak devlet içine sızmış tüm hainleri tasfiye edecektir. Bu ihanet girişimine karşı dimdik ayakta duran, millet iradesine ve demokrasiye sahip çıkan:

Aziz milletimize, Cumhurbaşkanımız ve başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a başbakanımız Binali Yıldırım’a, gazi meclisimize,  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, TBMM’de milletimizi temsil eden milletvekillerimize, meclis dışındaki milli iradeye sahip çıkan tüm partilerimize, hükümetimizin saygıdeğer bakanlarına, yine bu hain kalkışma karşısında vatanına, milletine bayrağına âşık olan, milli iradenin gücünü sonuna kadar koruyan Türk Silahlı Kuvvetlerimize, kahraman emniyet teşkilatımıza, üniversitelerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, demokrasimize sahip çıkan başta yerel olmak üzere tüm yazılı ve görsel basınımıza, asil ve büyük Türk Milletine çok teşekkür ediyorum. Milletimizin gücü, tankların gücünü yenmiştir. Milletimizin iradesi hainleri yerle bir etmiştir. Milletimiz FETÖ hainlerini rezil rüsva etmiştir. Bayrak şairimiz Arif Nihat Asya’nın bayrağımız için dediği gibi:

 

Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim:

Yeryüzünde yer beğen!

Nereye dikilmek istersen,

Söyle, seni oraya dikeyim!

 

Bu şanlı bayrağımızı milletimizin her yere dikme kudreti içerisinde olduğu bir kez daha görülmüştür. Allah’ın izniyle milletimizin birlik ve beraberliği, kardeşliği kıyamete kadar sürecektir.”inlerce kişi tarafından sürekli alkışlandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.