Dolar 32,5826
Euro 34,8334
Altın 2.417,81
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

‘MİLLİYETÇİ HAREKET DURMADAN İLERLİYOR!..’

Samsun’da son olarak gerçekleştirdikleri ‘Adım Adım 2023’ toplantılarını değerlendiren Karapıçak, “Cumhur ittifakını anlamayan milleti de anlayamaz” dedi

‘MİLLİYETÇİ HAREKET  DURMADAN İLERLİYOR!..’
REKLAM ALANI
20 Eylül 2022 17:46

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ toplantılarının Samsun’da tamamlanmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karapıçak, “Mesai mefhumu gözetmeden çalışan milliyetçi hareket, hedefinden şaşmadan son hız ilerlemektedir” dedi.

Abdullah Karapıçak, ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ toplantılarının Samsun’da 08 Eylül’de Asarcık İlçesi’nde başladığını, 17 Eylül günü İlkadım ve Canik ilçelerindeki programlarla bittiğini hatırlatarak, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatlarıyla gerçekleştirilen Adım Adım 2023, İl İl Anadolu temalı toplantımızı MHP Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’ın katılımlarıyla 21 Kasım 2021 günü geniş katılımla gerçekleştirmiştik. Devamı niteliğinde bu kez ilçelerimizde düzenlenen ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ programlarımız da MHP Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Karakaya, MHP Milletvekillerimiz, MHP Merkez Yönetim Kurulu(MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu(MDK) üyelerimizin katılımlarıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirdik” diye konuştu.

BÖLGE ÇİFTÇİSİNİNİ SORUNLARI
Düzenlenen program, toplantı ve ziyaretlerde ülkenin içinden geçtiği kritik süreçte ekonomi, bölgedeki jeopolitik gelişmeler, mülteci sorunu, iç ve dış politika, terör, savunma sanayinde gelişmeler ile 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler konularında bilgilendirme yapıldığını açıklayan Abdullah Karapıçak, ayrıca şu değerlendirmelerde bulundu:

“Bölgemizin öncelikli konuları olan tarımsal üretim ve tarım girdileri konularında birçok soruyla karşı karşıla kaldık. İlçelerimizde çiftçilerimiz içinde bulunduğumuz ay itibariyle hasat edilen ürünlerin satışına yönelik taban fiyat uygulamalarından genelin memnun olduğunu gördük. Buna karşın en büyük sıkıntının da bu memnuniyetin ardından geldiğini gördük. İlgili kurumlarca açıklanan taban fiyat / alım fiyatları maalesef piyasada tüccarlar tarafından tam anlamıyla karşılık bulmuyor. Özellikle fındık, buğday ve ayçiçeğinde bu sorunları dinledik. Notlarımızı aldık ve ilgili kurumlara iletmek üzere bilgi notlarını ve raporlarımızı hazırlayarak ilettik ve iletmekteyiz.”

‘CUMHUR’U ANLAMAYAN
MİLLETİ ANLAYAMAZ’
Abdullah Karapıçak, açıklamalarının son bölümünde şu değerlendirmelerde bulundu:

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde bölge toplantılarıyla başlayan, il-il, ilçe-ilçe program ve ‘2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net’ temalı açık hava toplantıları ile devam eden çalışmalarda mesai mefhumu gözetmeden çalışan bir Milliyetçi Hareket hedefinden şaşmadan son hız ilerlemektedir. Genel başkanımızın liderliğinde ilerleyen bu süreçte söylenen her sözün, her kelimenin, her cümlenin, her açıklamanın önemi vardır. Cumhur ittifakı, oturduğu zemin ve ilkeleri önemlidir. Cumhur İttifakını anlamayan milleti anlayamamış demektir.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.