Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

MİTİNGE DAVET!

Ersan Aksu, tüm Samsunluları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumartesi günü Samsun’da gerçekleştireceği toplu açıyış mitingine davet etti

MİTİNGE DAVET!
REKLAM ALANI
5 Aralık 2022 15:07

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 13.00’te Samsun’da gerçekleştireceği toplu açılış mitingi öncesi AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Yahya Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

MİTİNGE DAVET!

‘MİLLETİN BAĞRINDAN ÇIKAN LİDER’
Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu’ndaki toplantıda Başkan Aksu konuşmasına, Yüce bir mefkûrenin ve Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşının mirasçılarıyız. Tarihine adını altın harflerle yazdırmış ve tarihe damga vurarak olayların seyrini değiştirmiş birçok kahramanı – lideri bağrından çıkarmış bir milletiz. Bağrından çıkardığı liderine her koşulda sahip çıkan ve arkasında dimdik duran bu aziz millet, bu dönemde de atalarından miras kalan o büyük davanın, o yüce mefkûrenin lideri olarak bağrından, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çıkarmıştır” diye başladı.

MİTİNGE DAVET!

‘TÜRKİYE YÜZYILI’NI BAŞLATTI’
Ersan Aksu, konuşmasının devamında, “Milletine hizmet adına çıktığı siyaset sahnesindeki destansı mücadelesine milletimizin büyük bir sevgi ve desteğiyle her daim sahip çıktığı liderimiz, Recep Tayyip Erdoğan, şüphesiz bugün dünyanın en itibarlı ve güçlü lideri ve Devlet başkanıdır. Bu bir tesadüf değildir. Liderine sahip çıkan bir millet ve milletin emanetine sahip çıkan bir lider olmasının sonucudur bu. Aynı zamanda, tarih bu milleti çağırmaktadır. Kader, bu millete yeni bir misyon yüklemenin eşiğindedir. Yeni asrın, bundan sonrasının ‘Türkiye’nin Yüzyılı – Türk Milletinin Yüzyılı’ olacağına dair inancıyla, büyük Türkiye hedefi ve vizyonuyla ‘Türkiye Yüzyılı’nı başlatandır Recep Tayyip Erdoğan” ifadelerini kullandı.

MİTİNGE DAVET!

’20 YILDIR EN BÜYÜK DESTEĞİ SAMSUN VERİYOR’
‘Türkiye Yüzyılı’nın inşa ve ihya sürecinin artın başladığını vurgulayan Ersan Aksu, ayrıca şunları dile getirdi:

Türkiye Yüzyılını, milli ve manevi değerlerimiz temelinde maziden atiye kurduğumuz köprüyü, insani ve ahlaki sütunlarla tahkim ederek hep beraber 85 milyon olarak birlikte yükselteceğiz! 20 yıldır biz kazandığımızda hiç kimse kaybetmediği gibi, bundan sonrasında da herkes kazanacak. Bu hedefe, bu ülküye, bu mefkûreye 20 yıldır, 15 seçimdir en büyük desteği veren aziz Milletimize ve hususen Samsunlu hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

MİTİNGE DAVET!

‘SAMSUN, CUMHURBAŞKANIMIZIN GÖZBEBEĞİ’
20 yıldır girdiği her seçimden milletimizin desteğiyle zaferle çıkan, Samsun’a olan sevgisi herkes tarafından bilinen ve Samsun’u ‘Gözbebeğim’ diye tanımlayarak ayrı bir önem veren, şehrimize kazandırdığı hizmetlerle de bunu en iyi şekilde ispatlayan Sayın Cumhurbaşkanımız, ilimizde, ilçelerimizde gerçekleştirilen yatırımların toplu açılışının yapılacağı mitingte hemşerilerimizle kucaklaşmak amacıyla şehrimize geliyor.

SAMSUNLULAR YİNE YÜREĞİNİ ORTAYA KOYACAK
Hemşehrilerimizin cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, dünya liderine çok büyük sevgi beslediğini ve Cumhurbaşkanımızı hasretle, özlemle beklediğini biliyoruz. 24 Haziran 2018 seçimlerinde bu gönül bağı yüzde 67’lik bir oy desteği olarak tecelli etmiştir. Samsunumuz Cumhurbaşkanımızı tekrar bağrına basmak için gün sayıyor. Her seçimde en yüksek oyu vererek Cumhurbaşkanımıza desteklerini esirgemeyen kıymetli hemşerilerimizin, yine yüreğini ortaya koyarak Cumhurbaşkanımıza çok büyük destek vereceğinden eminiz.

‘Türkiye Yüzyılı’na da, Meşâle Şehir – Kurtuluş Şehri – Teknofest Şehri Samsunumuz öncülük edecektir. Bu vesile ile bütün hemşehrilerimizi 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00`te Cumhuriyet Meydanına davet ediyorum.”

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.