Dolar 32,5129
Euro 34,9158
Altın 2.432,48
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 19°C

MOBİLYACILARA YENİ BAŞKAN!

Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği’nde(MOBİD) görev değişimi yaşandı. Yapılan genel kurulda Erkan Ahmet Yavuzel, başkanlık görevini Özgür Uyanık’a devretti

MOBİLYACILARA  YENİ BAŞKAN!
REKLAM ALANI
4 Eylül 2023 19:49

Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği(MOBİD) Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yeşiloğlu Restoran’da gerçekleştirilen ve Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç’in nde katıldığı genel kurulda yapılan seçimlere tek liste ile giren Özgür Uyanık, MOBİD’in yeni başkanı seçildi.

MOBİLYACILAR

YENİ VE GENÇ İSİMLER YÖNETİMDE
Genel kurulda konuşan MOBİD Başkanı Özgür Uyanık, MOBİD’i kuruluşundan bugüne kadar getiren tüm başkanlara, yönetim kurullarına ve tüm üyelere teşekkür ederek, ”Bugün bayrağı biz devraldık. İnşallah birlik beraberlik içinde, sektörümüze katkı sağlamak için çalışmalar yapacağız. Mobilya sektörü ile alakalı olan herkesle istişare içinde olup, bu bayrağı bizden sonra gelecek arkadaşlarımıza devredeceğiz. Yeni ve genç isimlerden oluşan bir yönetim oluşturduk. Genç bir ekip oldu. Nasip olursa ekibimizle iki yıl bayrağı taşıyacağız. Birlik ve beraberlik içinde organizasyonlar yapacağız. Fuar organizasyonlarımız olacak. Yönetimde olmayan büyüklerimizin de fikirlerine ve enerjisine ihtiyacımız var. Herkesin fikrine açığız ve üyelerimizden destek bekliyoruz. Bu süreci üyelerimiz ile birlikte yöneteceğiz” dedi.

MOBİLYACILAR

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç ise mobilya sektörü hakkında değerlendirmeler yaparken, MOBİD Başkanı seçilen Özgür Uyanık ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

MOBİLYACILAR

Özgür Uyanık başkanlığındaki MOBİD Yönetim Kurulu Nural Bilge, Erol Deniz, Emre Eker, Yağmur Özgül, Serkan Şahin, Murat Odabaşı, Yılmaz Değer, Tuğrul Yusuf Yılmaz, Onur Öztekin, İlker Kırbaş’tan oluştu.

MOBİLYACILAR MOBİLYACILAR

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.