Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

‘MOLOTOF’ TERÖRÜ!

Samsun’un Bafra ilçesinde bir iş yerine molotoflu saldırı düzenleyen 2 kişi tutuklandı. Saldırını güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı

‘MOLOTOF’ TERÖRÜ!
REKLAM ALANI
25 Mayıs 2022 15:55

Samsun‘un Bafra İlçesi’nde 10 gün önce 04.00 sıralarında Tabakhane Mahallesi Ali Hafız Sokak’taki bir iş yerine gelen maskeli 2 kişi molotofkokteyli atıp kaçtı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ELE VERDİ
İş yeri önünde çıkan yangın olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olaya ait kamera görüntülerine ulaşıldı. Kimlikleri belirlenen M.E. ve K.B., İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Tabakhane Mahallesi’nde yakalandı. Yakalan şahıslar işlemlerinin ardından sevk edildikleri Bafra Adliyesinde mahkemece tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

SEYYAR PİLAVCIDA ÇIKAN TARTIŞMA
Edinilen bilgiye göre, molotofkokteyli iş yerine atılmadan önce aynı gece 22.00 sıralarında Tabakhane Mahallesi Ali Hafız Sokak’ın köşesinde bulunan seyyar pilavcıda tartışma çıktı, çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgaya karışan Kaan B., bir gece sonra kavga ettiği Ufuk G.’yi Tabakhane Mahallesi Tataroğlu Sokak’ta pompalı tüfekle ateş ederek yaraladı. Olay sonrası kaçmaya çalışan Kaan B., olayda kullandığı pompalı tüfekle birlikte gece bekçileri tarafından yakalandı. Yaralı Ufuk G. 112 acil ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı, buradan da hayati tehlike kaydıyla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

SOKAKTAKİ ESNAF ŞAŞKIN
Ali Hafız Sokak’taki bir iş yeri sahibi Mehmet Gül, “Molotofkokteylinin niye atıldığını bilmiyoruz. Köşede başlayan bir kavganın devamı buraya kadar geldi. Ama ne hikmetse benim kapıma 2 tane atıldı. Diğer iş yerimize 1 tane atıldı. Neden atıldı bilmiyoruz. Biz olaya karışmadık, bir alakamız da yok. Orada olan kavga da bir bahane miydi, gerçekten olayı buraya mı taşımak istediler merak ediyoruz. O kavganın devamı bize nasıl bulaştı anlayamadık. Emniyet mensuplarımızın olayı çözeceğine inanıyorum” dedi.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.