Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

MUHTEŞEM FİNAL!

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde 16’ncısı düzenlenen geleneksel ‘Kunduz Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlığı İsmail Balaban’ı yenen Mustafa Taş kazandı

MUHTEŞEM FİNAL!
REKLAM ALANI
13 Temmuz 2022 16:14

Pandemiden dolayı 2 senedir yapılmayan Kunduz Yağlı Güreşleri bu sene rekor katılımla gerçekleşti. 20 binin üzerinde güreşseverin izlediği Kunduz Yağlı Güreşleri büyük heyecana sahne oldu.

İSMAİL BALABAN-MUSTAFA TAŞ FİNALİ
Yağlı güreşlere 64’ü başpehlivan olmak üzere bine yakın güreşçi katıldı. Başpehlivanlık finalinde ise İsmail Balaban ile Mustafa Taş mücadele etti. Yoğun bir çekişmenin geçtiği final mücadelesinde Mustafa Taş rakibini yenerek başpehlivanlığa ulaştı. 3’üncülüğü ise Tanju Gemici ile Abdullah Güngör paylaştı.

Açık artırma ile yapılan ağalık ihalesinde güreş ağalığını, geçen yılın da ağası iş insanı Halil İbrahim Çiçek 755 bin Lira teklifle kazandı.

Kunduz Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, CHP Samsun Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu ve Kemal Zeybek, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar izledi.

BAŞKAN DEMİR VEZİRKÖPRÜ’DE
Öte yandan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de Geleneksel Kunduz Yağlı Güreşleri etkinliğine katıldı. Ardından ilçe merkezinde incelemelerde bulunan Demir, “Altyapıdan üst yapıya kadar ilçemizin tüm sorunlarına el atıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren tüm ilçelerimize samimiyetle, hakkaniyetle ve gayretle dokunmaya çaba gösteriyoruz. Büyükşehir Belediyemizin tüm kaynaklarını ilçelerimize adil şekilde dağıtmaya gayret ediyoruz” dedi.


İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.