Dolar 32,5615
Euro 34,7183
Altın 2.409,33
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

MUHTEŞEM KAPANIŞ!

Samsun’da İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Geleneksel Açık Hava Film Festivali’ gişe rekorları kıran filmlerle sona erdi

MUHTEŞEM KAPANIŞ!
REKLAM ALANI
22 Ağustos 2022 14:27

Samsun’da İlkadım’da Açık Hava Sinema Günleri 15-20 Ağustos tarihlerinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Birbirinden değerli filmlerin gösterildiği etkinliğe katılan sinema severler emeği geçenlere teşekkür etti.


‘SİNEMANIN DİLİ EVRENSELDİR’
Sinema günleriyle halkın ailesiyle ve sevdikleriyle birlikte güzel zaman geçirmelerini amaçladıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Evrensel dili olan sinema kültürü insanları birleştiren bir araya getiren bir araç niteliğinde. Ülkemizde uzun bir geçmişe dayanan, köklü bir sinema kültürü var. İlkadım’da geçmişte kalan çok sayıda sinema salonlarının isimlerini bugün belki de hatırlayamıyoruz. Ama bir şeyi hiç unutmadık. Açık havada sinema izlemenin özlemini. İlkadım Belediyesi olarak Açık Hava Film Festivali’ni diğer yıllarda geleneksel olarak sürdüreceğiz. Samsun’daki köklü sinema kültürünü birlikte canlandıracağız. Gece gündüz demeden bu projeye katkısı olan çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.