Dolar 32,5604
Euro 34,9060
Altın 2.433,45
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Mustafa Demir’e BÜYÜK TEPKİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in meclis toplantısında yaptığı açıklamalar büyük tepki çekerken Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım’dan da sert eleştiriler geldi

Mustafa Demir’e   BÜYÜK TEPKİ
REKLAM ALANI
11 Temmuz 2021 15:45

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in cuma günkü Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP’li üye Hasan İpek’in sorusu üzerine yaptığı açıklamalar, Samsunspor camiasını ayağa kaldırdı. Taraftarlar Mustafa Demir’i istifaya davet eden kampanyalara imza atarken Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım da, “Mustafa Demir önce verdiği sözü tutsun” dedi.

‘SPOR TESİSLERİNİ KALDIRACAĞIM’
Mustafa Demir, cuma günkü Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı’nda, “Sahildeki tüm spor tesislerini kaldıracağız. Batıpark ile ilgili bir kararı meclise getirmeyi biz uygun görmeyiz. Batıpark, bir milyon 351 bin insanın. Bir tek bir spor alanına orayı bağlayamazsınız” ifadelerini kullanınca bir anda tepkilerin odağı oldu.

MUSTAFA DEMİR İSTİFA, TÜRKİYE GÜNDEMİNDE
Samsunspor taraftarları, yaptığı açıklamalardan sonra Başkan Mustafa Demir’i sosyal medyada adeta topa tuttu. Samsunspor taraftarlarının istifaya davet ettiği Mustafa Demir, #mustafademiristifa hashtagi ile Twitter’da Türkiye gündemine oturdu.

YÜKSEL YILDIRIM: ÖNCE SÖZÜNÜ TUT
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in bu sözleri üzerine açıklama yapan Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım ise, “Başkan Demir, seçim öncesi verdiği sözü önce tutmalı. Sonra da yeni vaadini yerine getirmek için bizimle masaya oturmalıdır. Neden bunları geçen kongrede üyelere söylemedi?” ifadelerini kullandı.

İŞTE TEPKİ DOLU MESAJLAR

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.