Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Mustafa Öcal, Kavakpınar Mahallesi Esnaflarını ziyaret etti

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, ‘’Biz üretim diyoruz, fabrika diyoruz. Bunlar kıraathane diyor, çay diyor, kek diyor, tüketim diyor. Herkes her şeyi biliyor ve görüyor. Bu işsizleri avutmaktır, oyalamaktır’’dedi

Mustafa Öcal, Kavakpınar Mahallesi Esnaflarını ziyaret etti
REKLAM ALANI
12 Haziran 2018 17:51

Yoğun seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, Kavakpınar Mahallesi esnaflarınız ziyaret ederek 24 Haziran Genel Seçimleri için destek istedi. Bafra’nın ve bu mahallenin evladı olduklarını söyleyen Öcal, dert ve davalarının millete hizmet etmek olduğunu söyledi.

 

KIRAATHANE AÇMAK İŞSİZLERİ AVUTMAKTIR

Üretim ve kalkınmanın vazgeçilmez olduğunu belirten Mustafa Öcal, ‘’Biz üretim diyoruz, fabrika diyoruz. Bunlar kıraathane diyor, çay diyor, kek diyor, tüketim diyor. Herkes herşeyi biliyor ve görüyor. Bu milleti kekleyemezsiniz. İnsanımız işsiz, evine ekmek götürmek yerine kahvehane ve kıraathane köşelerinde pineklemek zorunda kalıyor. Sizi kahvehanelerden, kıraathanelerden kurtaracağız size iş vereceğiz, aş vereceğiz demek yerine kıraathaneler açacağız, ücretsiz çay ve kek vereceğiz demek işsiz vatandaşlarımızı avutmak ve oyalamaktır’’ ifadelerini kullandı.

KAYNAKLARI GÖSTERİŞE DEĞİL, ÜRETİME AYIRACAĞIZ

Saadet iktidarında kaynakların şahsi çıkarlar ve itibar için değil, milletin ihtiyaçları için kullanılacağını vurgulayan Öcal, ‘’Tüketime ve gösterişe ayrılan kamu kaynaklarını üretime ve istihdama tahsis ederek hızlı ve yaygın bir kalkınma hamlesi başlatacağız. Bizi yıkım ekibi olarak tanımlama gayretindeler şimdi, evet yıkım ekibiyiz yolsuzlukta kurumsallaşanların kurumsallığını yıkacağız, hukuksuzluğu, adaletsizliği, yağmacılığı, adam kayırmayı yıkacağız’’şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.