Dolar 32,4751
Euro 34,9428
Altın 2.437,44
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

‘MUTLU BİR ATAKUM İNŞA EDİYORUZ’

Atakum’da iftar programına katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “İnsanlarımızın rahat bir şekilde kullandığı, yaşadığı, mutlu olduğu bir Atakum’u hep birlikte inşa ediyoruz” dedi

‘MUTLU BİR ATAKUM  İNŞA EDİYORUZ’
REKLAM ALANI
13 Nisan 2022 16:16

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programına katıldı. AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek ve ilçe teşkilatından vatandaşların katıldığı programda konuşan Başkan Mustafa Demir, “Allah’a hamdolsun 2 yıllık bir aradan sonra yeniden iftar sofralarında bir aradayız. Nisan ayının başından itibaren çok bereketli farklı bir Ramazan ayına Allah bizleri kavuşturdu” dedi.

AYNI HEDEFE YÜRÜYEN YOLDAYIZ
Samsun’un siyasette en olgun dönemlerinden birini yaşadığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Genel başkan yardımcımız, milletvekillerimiz, il başkanımız, il teşkilatlarımız, kadın kolları, gençlik kolları,ilçe teşkilatlarımız, ilçe belediye başkanları birlikte çok senkronize, çok uyumlu aynı hedefe doğru yürüyen bir yola doğru kanalize olduk” diyerek Atakum’a yapılan yatırımlardan söz etti.

ELEKTRİK OTOBÜSLER, BİSİKLET YOLU
Atakum’da yalı kafeyi ihale ettiklerini söyleyen Başkan Demir, “Türkiye’nin en fonksiyonel kütüphanesine de başlıyoruz. Teknofest süreci geliyor. Burada dene yap atölyesi ve çocuk üniversitesi kuruyoruz. Yaptığımız yollarla, yapacak olduğumuz programlarla bu seneyi dolu dolu geçireceğiz. Elektrikli otobüsler Teknofestten önce Atatürk Bulvar’ından geçecek. Sahilde bisiklet yolu başladı. Akıllı Kavşak Trafik Güvenliği projesi iyi gidiyor. Sistem henüz devreye girmedi. Yapay zeka devreye girdiğinde çok güzel olacak. Planladığımız her şeyin önündeyiz. GülsanSanayi Sitesi,Toybelen’e taşınacak” diye konuştu.

Başkan Demir ayrıcva şunları söyledi:

”Yeni bir sanayisi ile beraber yeni Bölge Adliye Sarayı da Atakum’ayapılacak. Engellilerle ilgili günübirlik orada misafir edecek olduğumuz bina için de proje çalışması sürüyor. Kadınlarımızla ilgili yeni bir merkez yapılacak. Proje bitti. Atakum’a Samsun’a yaraşır milli manevi bir şekilde insanlarımızın rahat kullandığı, yaşadığı, mutlu olduğu bir Atakum’ubirlikte inşa ediyoruz. Ekiplerimizle birlikte Samsun’un 17 ilçesinde insanımızın ihtiyaç duyduğu noktada Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama hiçbir haklı talebi geri çevirmedik.”

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.