Dolar 32,5442
Euro 34,8273
Altın 2.429,77
BİST 9.714,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Nebiyan’a ‘Arıtma’ tesisi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı tamamlanan Nebiyan İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni hizmete soktu

Nebiyan’a ‘Arıtma’ tesisi!
REKLAM ALANI
18 Temmuz 2021 16:45

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, beraberinde Genel Sekreter İlhan Bayram, SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Köksal, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile birlikte Nebiyan İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin hizmete alım törenine katıldı.

7 MAHALLEYE SAĞLIKLI SU
17 ilçenin tamamında içme suyu da dahil olmak üzere tüm altyapı sorununu çözüme kavuşturacaklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, mahallelerin temiz su ihtiyacını karşılamaya devam ettikleri dile getirdi. Nebiyan İçme Suyu Arıtma Tesisi’nden Çepniler, Ormancık, Dikencik, Uluağaç, Yeşilköy, Çalköy ve Darboğaz mahallelerinin içme suyu temin edileceğini söyledi.

‘HAİNLERE FIRSAT VERMEYELİM’
Başkan Mustafa Demir, “Kime destek veriyorsunuz? Bilesiniz Yaradan rızası istikametinde sizin için çalışanlara destek veriyorsunuz. Burada bazen kafası bulanan ‘ya acaba’ diyenler vardır. Demeyin arkadaşlar. Daha önce destek vermemiş olanlar da bundan sonra destek versin. Bakın bu ülkenin hainleri her zaman var. Onlara fırsat vermeyelim” ifadelerini kullandı.

17 ilçenin tamamında ve şehir merkezinde yatırımların artarak devam ettiğini dile getiren Başkan Mustafa Demir, vizyonel projelerle Samsun’u geleceğe taşıdıklarını ve bunu hak yolunda hizmet için yaptıklarını vurguladı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.