Dolar 32,5978
Euro 34,8331
Altın 2.497,37
BİST 9.457,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

NEŞTER VURULDU!

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) yönetimi, eski kapasitesi 765 olan otoparkların yeni kapasitesi 342 araç artışla 1107 oldu

NEŞTER VURULDU!
REKLAM ALANI
17 Ağustos 2021 19:06

Samsun OMÜ Kurupelit Yerleşkesi’nde hastaneler bölgesinde bulunan tüm otoparklarda ilk 30 dakika ücretsiz yapılırken çevresinde yer alan diğer birimlerdeki otoparklara da vatandaşların ücretsiz park edebilmesi sağlandı. Başta genişletilen Yaşardoğu Spor Bilimleri Fakültesi ücretsiz otoparkı yanında Konukevi, Münevver Ayaşlı Öğrenci Yurdu ve TÖMER çevresindeki otoparklara da vatandaşlar ücretsiz park yapabilme imkanına kavuştu.

PLAKA OKUMA SİSTEMİ
İyileştirme çalışmaları kapsamında otoparklara plaka okuma sistemi kurularak hizmet akışı hızlandırıldı, poliklinik otoparkına ikinci bir çıkış yapılarak hızlı çıkış sağlandı, yol boyu otoparkında düzenleme yapılarak yol güzergahına yapılan düzensiz ve kontrolsüz park önlendi ve yönlendirme tabelaları güncellendi.

REKTÖR YAVUZ ÜNAL:
‘VATANDAŞ TALEBİ ÖNEMLİ’
OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal yaptığı değerlendirmede, vatandaşlardan gelen taleplerin kendileri için önem ifade ettiğini belirterek, OMÜ’nün başta sağlık alanı olmak üzere Samsun’a birçok alanda hizmet ettiğinin altını çizdi. Rektör Ünal, özellikle üniversite hastanelerin Samsun ve Karadeniz Bölgesi için önemli bir sağlık merkezi olduğunu bu nedenle birçok hastanın tedavi için Üniversiteyi tercih ettiğini söyledi.
Konuşmasının devamında Rektör Ünal, “Başta Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Diş Hekimliği ve Hayvan hastaneleri olmak üzere Üniversitemizde yoğun hizmet talebinden dolayı araç yoğunluğu yaşanıyordu. Bu durumu iyileştirmek ve vatandaşlarımızın hizmetlerden daha konforlu yararlanabilmesi için otopark hizmetlerinde iyileştirme ve kapasite artışı sağladık” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.