Nikah şahidi Müsavat Dervişoğlu SAMSUN’DA GÖRKEMLİ NİKAH!
Samsunlu iş insanları Ahmet Yılmaz ile İsmet Çelebi’nin evlatları hayatlarını birleştirirken genç çiftin nikah şahidi İYİ Parti Genel Başkanı oldu
Samsun’un sevilen iş insanı Ahmet Yılmaz ile Songül Yılmaz çiftinin kızı Almira Umay ve iş insanı İsmet Çelebi ile Türkan Çelebi çiftinin evladı Oğuzhan, ömür boyu bir mutluluk için hayatlarını birleştirdi. Görkemli nikah törenine İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da katıldı.
NİKAHI BAŞKAN KURNAZ KIYDI
Almira Umay ile Oğuzhan, Lovelet AVM’deki düğün salonunda gerçekleştirilen nikah töreni ile ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi. Genç çiftin nikahını İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz kıyerken aynı zamanda nikah şahidi de olan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da evlilik cüzdanlarını takdim etti.
‘KIZ DA BİZİM, OĞLAN DA BİZİM’
Müsavat Dervişoğlu, törende yaptığı konuşmada, “Benim için çok mutlu gün. Bu yavrularımızın mutlu günlerinde yanlarında olmaktan dolayı ziyadesiyle bahtiyarım. Kız de bizim oğlan da bizim. Aileler de birbirini tanıyor. Ahmet beyi de İsmet beyi de çok eskiden beri tanıyorum. 2 genç birbiri sevmişler, töre töre yerine gelmiş, Allah’ın emri, peygamberin kavli yerine getirilmiş, iş nikaha ve imzaya kalmış. Ben de sayın belediye başkanımızın gerçekleştirdiği nikah akdine imza atanlardan biriyim. Bu sevgi ve saygı nikah akdi ile resmileşti, yuvaya dönüştü. Hem Oğuzhan’ın hem Umay’ın bir ömür boyu mutlu olmalarını diliyorum. Allah bir ömür boyu kılsın inşallah” dedi.
İŞ VE SİYASET DÜNYASI BULUŞTU
Düğün ve nikah merasimine ayrıca MHP İl Başkanı Burhan Mucur, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, Zafer Partisi İl Başkanı Alperen Carus, iş ve siyaset dünyasını tanınmış isimleri, genç çiftin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.
İş insanı Sedat Şahin, Ahmet Yılmaz’ın kızı Almira Umay ile İsmet Çelebi’nin oğlu Oğuzhan’ın nikah törenine katılarak genç çifti tebrik etti.





