Dolar 32,4615
Euro 34,7745
Altın 2.420,41
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

‘NOKTA’ DENETİM!

Samsun’da Canik Belediyesi zabıta ekipleri ilçede faaliyet gösteren market ve pazarlarda denetim gerçekleştirdi

‘NOKTA’ DENETİM!
REKLAM ALANI
30 Kasım 2022 20:25

Samsun’da Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. İlçede faaliyet gösteren yerel ve zincir marketlerde, semt pazarlarında hijyen, reyon ve kasa fiyatlandırmaları, son tüketim tarihi ve ürün gramajları denetleyen zabıta ekipleri, vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine anında gerekli kontrolleri gerçekleştiriyor.

'NOKTA' DENETİM!

MARKETLER VE SEMT PAZARLARI
Vatandaşlar tarafından gelen ihbarlar doğrultusunda anında kontrollerin gerçekleştiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Zabıta ekiplerimizle ilçemizde vatandaşlarımızın sağlıklı ortamlarda güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmesi adına denetimlerimizi sürdürüyoruz. İlçemizde faaliyet gösteren tüm marketlerde ve semt pazarlarında hijyen, gramaj kontrolü, reyon ve kasa fiyatlandırmalarını denetliyoruz. Genel denetlemelerimizle birlikte vatandaşlarımız tarafından bizlere iletilen ihbarlar doğrultusunda söz konusu işletmelerde anında kontrollerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

SANDIKÇI: MÜSADE ETMEYECEĞİZ
İlçede denetimlerin sıkı bir şekilde devam edeceğini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde haksız fiyat artışına, stokçuluğa, hijyen koşullarına uymayan, uygunsuz ortamlarda üretim yaparak halkımızın sağlığını tehdit edenlere asla müsaade etmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da denetimlerimize sıkı bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

Fatma SINAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.