Dolar 32,3775
Euro 35,0510
Altın 2.326,39
BİST 9.080,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

O ANI HİÇ UNUTMAYACAK!

Samsunspor’un tecrübeli futbolcusu Zeki Yavru, Pendikspor’a attığı gol ile ilgili olarak, “Hayatımın en anlamlı golünü attım” dedi

O ANI HİÇ UNUTMAYACAK!
REKLAM ALANI
6 Nisan 2023 15:18

Spor Toto 1‘inci Lig’in 30’uncu haftasında oynanan Pendikspor karşılaşmasında 10 kişi mücadele eden Samsunspor’da son dakikalarda attığı golle takımını galibiyete taşıyan isimlerden olan Zeki Yavru, “İnsanları mutlu ettiğim için çok gururluyum. Hayatımın en anlamlı golü oldu. Tarif edilemez bir duygu yaşıyorum” dedi.

PENDİKSPOR MAÇINDAKİ ZAFER
Samsunspor, Spor Toto 1’inci Lig’de sezonun bitimine 7 hafta kala oynadığı 29 karşılaşmada topladığı 63 puanla en yakın rakibinin 9 puan önünde lider konumda bulunuyor. Ligin 30. haftasında haftasında oynanan Pendikspor maçının başında 10 kişi kalan Samsunspor, 2-0 öne geçmiş, ardından karşılaşma 2-2’ye gelmişti. Samsunspor’un 83. dakikada kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Zeki Yavru, güzel bir gol atarak takımını galibiyete taşıyan oyuncu olmuştu.

24 GOLÜN EN ANLAMLISI
Attığı gol ile hem takımının 20 maçlık yenilmezlik serisini koruyan hem de şampiyonluk yolundaki en önemli maçlardan birinin kazanılmasını sağlayan futbolculardan Zeki Yavru, İhlas Haber Ajansı’na (İHA) açıklamalarda bulundu. 15 yıllık profesyonel futbolculuk kariyerinin 11 yılını Süper Lig’de forma giyerek geçiren Yavru, 353 maçta kaydettiği 24 golün içerisindeki en anlamlı golün; Pendikspor’a attığı ve ‘şampiyonluğu getiren gol’ olarak nitelendirilen gol olduğunu vurguladı.

‘TARİF EDİLEMEZ BİR DUYGU’
Golü attıktan sonra yaşadığı mutluluğu tarif edemediğini dile getiren Zeki Yavru, “Bazı şeyleri anlatması güç. O anı yaşamak bambaşka bir duygu. O sevinci yaşamak ve yaşatmak farklı bir his. Bu hafta insanları mutlu ettiğim için çok gururluyum. Hayatımın en anlamlı golü oldu. Tarif edilemez bir duygu yaşıyorum. Golü atınca karmaşık duygulara girdim. O gole yüklenen anlam, stada gelen insanlar, o andaki bir şehrin mutluluğu mükemmeldi. Bana nasip oldu. Bu mutluluğun vesilesi ben oldum. Allah’a şükrediyorum” cümlelerine yer verdi.

‘HER YERE ŞAMPİYON YAZDIRACAĞIZ’
Şampiyonluğu garantilemeye çok az kaldığının altını çizen tecrübeli futbolcu, “Matematiksel olarak şampiyonluğu henüz garantilemesek de çok büyük avantajımız var. Ligdeki ve şampiyonluktaki tüm rakiplerimizi yenerek geride bıraktık. 2’li averajda da rakiplere üstünlük sağladık. O yüzden işi buraya kadar getirdik. En kısa sürede de matematiksel olarak şampiyonluğu garantileyip, her yere ‘Şampiyon Samsunspor’ yazdıracağız” diye konuştu.

‘EN KÖTÜ GÜNÜMDE YANIMDA OLDULAR’
Penaltı kaçırdığı 2 maçta bile kendisine destek olunduğunu hatırlatan 31 yaşındaki oyuncu, “Zeki Yavru olarak gittiğim her kulüpte arma, forma ve ekmeğim için sonuna kadar mücadelemi ortaya koydum. Samsunspor taraftarı ve camiası da bunu gördüğü için bana desteklerini sonuna kadar hissettirdiler. Beni hiç yalnız bırakmadılar. En kötü günümde penaltı kaçırıp, takımın galibiyet alamamasına neden olsam da beni yalnız bırakmadılar. Bu hafta attığım anlamlı golde de çok büyük destek verdiler. Samsunspor’da inanılmaz bir ortam var. Bu birlik ve beraberliğin sonunda da başarı kaçınılmaz oluyor. Sona çok yaklaştık. En kısa sürede mutlu sona ulaşıp, bu sevinci birlikte yaşayalım” ifadelerini kullandı.

6 PUAN ALIRSA SÜPER LİG’DE!
Kalan 7 maçın 2’sinde hükmen galip sayılacak Samsunspor, 5 maçta alacağı 6 puan ile diğer rakiplerinin alacağı sonuçlara bakılmaksızın şampiyonluğu garantileyecek. Kırmızı-beyazlılar, kalan 5 maçta Göztepe ve Denizlispor ile deplasmanda, Tuzlaspor, Keçiörengücü ve Bodrumspor ile de sahasında karşılaşacak.

Samsunspor, ligden çekilen Adanaspor ve Yeni Malatyaspor maçlarında ise 3-0 hükmen galip sayılacak.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.