Dolar 32,7501
Euro 35,0695
Altın 2.443,53
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Sal 29°C
Çar 29°C
Per 30°C
Cum 30°C

O BİR SAMSUNSPORLU!

Samsunspor taraftarı olan dünya ve Türkiye güzeli Nergis Demirarslan, Kırmızı-Beyazlılar’ın antrenmanına giderek takımı ziyaret etti

O BİR SAMSUNSPORLU!
REKLAM ALANI
24 Mayıs 2024 16:35

Samsun’da yaşayan ve yıllar önce denizde şakalaşma sırasında geçirdiği kaza sonucu belden aşağısı tutmayan, el parmaklarını da kullanamayan ‘2009 Engelliler Dünya Güzeli’ Nergis Demirarslan, Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’un Fatih Karagümrük maçı öncesindeki antrenmanını izledi.

Futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren Nergis Demirarslan’a imzalı Samsunspor forması hediye edildi.

FUTBOLCULARLA HATIRA FOTOĞRAFI
Kırmızı-Beyazlı takımın hayranı olan Nergis Demirarslan, Süper Lig’de kalmayı başaran takımı tebrik ederken, Teknik Direktör Markus Gisdol ve Kırmızı- Beyazlı futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Samsunspor Kulübü bu anlamlı ziyaret sonrası Nergis Demirarslan’a tüm takımın imzaladığı formayı hediye etti.

‘KÖTÜ BAŞLADI AMA İYİ BİTTİ’
Taraftarı olduğu Samsunspor’un Süper Lig’de kalmayı sonuna kadar hak ettiğini ifade eden Demirarslan, “Sezon kötü başladı ama güzel bitti. Hem Markus Gisdol’e, hem de futbolcularımıza koyu bir Samsunspor taraftarı olarak teşekkür ediyorum. Başkanımız Yüksel Yıldırım önderliğinde yeni sezonda da Süper Lig’de ses getirecek işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.