Dolar 32,3455
Euro 35,1151
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

ÖDÜLLER BAKAN MUŞ’TAN!

Samsun’un Canik Belediyesi Mangala Turnuvası’nda dereceye giren öğrenciler, ödüllerini Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un elinden aldı

ÖDÜLLER BAKAN MUŞ’TAN!
REKLAM ALANI
7 Mayıs 2023 18:17

Samsun’da, Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Canik Belediyesi tarafından düzenlenen zeka oyunu Mangala Turnuvası’na katıldı. Burada öğrenciler ve velilerle görüşen Bakan Muş, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Türkiye’nin geleceği için gençlere çok büyük önem verdiklerinin altını çizen Bakan Muş, “Zeka oyunları hep sizlerin gelişimi için. Hem fiziksel hem sosyal gelişimimiz için yapılan çalışmalar. Ben belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu tip faaliyetler, desteklediğimiz çalışmalar okul içerisinde, okul sonrasında önemli şekilde, etkili şekilde sizlerin gelişimine katkı sunuyor. Biz bunu hemen hemen bütün belediyelerimizle, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiğimiz her yerde yapmaya çalışıyoruz. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz, keyif alıyoruz” dedi.

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İNŞA EDİLECEK
Eğitim konusunda Samsun’un iyi bir noktaya geldiğini söyleyen Mehmet Muş, “Çok böyle eksiği olan bir şehir değil. Binalarla alakalı belli başlı bazı yatırım planlamalarımız var. İnşallah onları da hayata kısa zaman içerisinde geçecektir. Eğitim bu noktadan çok daha iyi bir seviyeye gelecektir. Her şey Türkiye’nin geleceği için. Burada sizlerin iyi yetişmesi, Türkiye’nin çok daha güçlü olacağı anlamına gelir. Bizim bütün gayretimiz, bütün çabamız sizlerin daha iyi bir eğitimle yarınlara Türkiye’sini inşa edecek şekilde hazırlanmanız. Türkiye’yi güzel bir noktaya taşımanız. İyi bir ülkede yaşamanız içindir. Bütün çabamız budur. Ailelerinizle birlikte sizlere sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

TEKNOLOJİK ŞAHLANIŞ SÜRECEK
Belediye olarak gençlerin gelişimine büyük önem verdiklerine değinen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ise, “İlçemizde gençlerimizin eğitimi için birçok alanda çalışma yürütüyoruz. Buraya gelmeden önce sayın bakanımla birlikte Keşif Kampüsünü ziyaret ettik. 4 ve 5’inci sınıftan uygulama sınavını geçen çocuklarımızın eğitimini ziyaret ettik. Bizi onurlandırdılar, gururlandırdılar. Yine ilçemizdeki okullarımızda akıl ve zeka oyunları sınıfları oluşturduk. Bizler teknoloji anlamında bir şahlanış yaşıyoruz. Bu şahlanışı devam ettirecek olan bu teknolojik eğitimleri sürdürecek olan öğrenciler sizlersiniz. Sizlerin altyapınızı hazırlama işi bize düşüyor. Sizlere sadece istediğimiz çalışmanız, çalışmanız, daha çok çalışmanız. Çünkü bugünün Türkiye’sini idare etmekten daha zor olacak yarının Türkiye’sini idare etmek. Bu anlamda turnuvamıza katılan bakanımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödüllerini Bakan Mehmet Muş ve Başkan İbrahim Sandıkçı verdi. Ödül törenine ayrıca Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar da katıldı.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.