Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Ödülü Samsun’a getirdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas TÜBİTAK Teşvik Ödülü aldı

Ödülü Samsun’a getirdi
REKLAM ALANI
31 Aralık 2019 19:25

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Türkiye Bilimler Akademisinin (TÜBA) 2019 ödüllerinin verildiği törende OMÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas sosyal bilimler alanında TÜBİTAK Teşvik Ödülü aldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA KATILDI
Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törende ödülünü almak üzere çocuklarıyla sahneye çıkan Kavas’a ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Törende OMÜ’yü temsil eden Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç de bu mutlu gününde Doç. Dr. Kavas’ı yalnız bırakmadı.

BİRLİKTE POZ VERDİLER
TÜBİTAK Teşvik Ödülü ile OMÜ’yü onurlandıran Doç. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas ise, “Ülkemizin en prestijli bilim ödülü olan TÜBİTAK Teşvik Ödülünü aldığım ve bu ödülü uzun yıllar sonra doğduğum ve büyüdüğüm şehrime, Samsun’a getirdiğim için çok mutluyum. Ödülümü Cumhurbaşkanımızın elinden almış olmak da benim için ayrıca anlamlı ve gurur vericiydi. Beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayıp desteklerini esirgemeyen rektörüme teşekkürü bir borç bilirim. TÜBİTAK Teşvik Ödülü’nü psikolojik danışma ve rehberlik alanında alan ilk akademisyen olmanın gururunu yaşarken, bu ödülle birlikte akademik hayatta ne kadar doğru bir çizgide ilerlediğimin bu şekilde takdir edilmesinden ötürü de oldukça mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Akademik hayatım boyunca bana inanan ve desteklerini esirgemeyen aileme de minnet ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.


TÜBİTAK ve TÜBA bilim ödüllerine değer bulunan akademisyenler, tören sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile objektiflere poz verdiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.