Dolar 32,5872
Euro 34,8257
Altın 2.507,53
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

OĞLU İÇİN YOLLARDA!

Sakarya’da yaşayan Yalçın Çalışkan, boşandığı Amerikan vatandaşı eski eşinin 6 yıldır oğlunu kendisine göstermemesine tepki göstermek ve sesini duyurmak için yürüyerek Türkiye’yi dolaşıyor

OĞLU İÇİN YOLLARDA!
REKLAM ALANI
27 Şubat 2022 18:22

43 yaşındaki Yalçın Çalışkan, 6 yıldır göremediği oğlunu görebilmek ve toplumsal duyarlılık oluşturmak amacıyla 2 ay önce Sakarya’dan yürümeye başladı. Çalışkan, 2 aylık yürüyüşün ardından Samsun’a ulaştı. Amerikan vatandaşı eski eşinin oğlunu 1 yaşındayken Amerika’ya götürdüğünü söyleyen Çalışkan, o günden bugüne oğlunu göremediğini söyledi. Sakarya’dan 2 ay önce yola çıktığını belirten Çalışkan, Karadeniz sahilinin kıyısındaki şehirleri yürüyerek tek tek dolaştığını anlattı. Çalışkan, Amerika’da çalışabilmesi için duyarlı vatandaşlardan destek çağrısında bulundu.

ANNNESİ OĞLUNU GÖSTERMİYOR
Yollara düşme hikayesini anlatan Yalçın Çalışkan, “Anne beni her yerden engellediği için oğlumu göremiyorum. 6 senedir oğluma dokunamıyorum. Çocuğunuzu 5 dakika bile göremezseniz gerçekten çok sıkıntılı bir durumdur. Bu yolda oğlum aklıma geldikçe gözlerimden yaşlar akıyor. Duyarlı bir vatandaşımız bana bir destek olur. Ben de hiç olmazsa duyarlı kardeşimizin sayesinde oğlumu görebilme şansım olsun” dedi.Amacına ulaşana kadar yürümekten vazgeçmeyeceğini ifade eden Çalışkan, “Ben bu yola çıkarken kendi imkanlarım ile çıktım. Maddiyatım bitti. Tabii ki bu yolu bırakmayacağım” diye konuştu.


İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.