Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 21°C

ÖĞRENCİLER, 55 YENİGÜN’DE!

Samsun’un Atakum ilçesi’ndeki Eğitim Bilimleri Okulları öğrencileri, 55 Yenigün Gazetesi’ni ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

ÖĞRENCİLER, 55 YENİGÜN’DE!
REKLAM ALANI
10 Ocak 2023 15:43

Samsun‘da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında Atakum Eğitim Bilimleri Okulları öğrencileri, 55 Yenigün Gazetesi‘ni ziyaret etti. Öğrenciler, çiçek sundukları gazetenin İmtiyaz Sahibi Pervin Gün’ü meslek ile ilgili soru yağmuruna tuttular.

ÖĞRENCİLER, 55 YENİGÜN'DE!

İMTİYAZ SAHİBİ PERVİN GÜN’E ÇİÇEK
Atakum Eğitim Bilimleri okulları ortaokul öğrencileri Eyül Samur, Şimal Ada Sancı, Ahmet Ensar Yetik ve Göktuğ Kanca, Ortaokul Müdürü Asım Kurumahmut ve Türkçe Öğretmeni Fatma ilayda Mısırlıgül ile birlikte 55 Yenigün Gazetesi’nin Atakum İlçesi’ndeki çalışma ofisini ziyaret etti. Gazetenin İmtiyaz Sahibi Pervin Gün’e çiçek sunarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan öğrenciler, daha sonra ‘gazetecilik’ mesleğine dair birbirinden ilginç sorular yöneltti.

ÖĞRENCİLER, 55 YENİGÜN'DE!

‘GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN’
Atakum Eğitim Bilimleri Ortaokul Müdürü Asım Kurumahmut, eğitim öğretim faaliyetlerinin yanısıra sosyal ve kültürel etkinliklere de büyük önem veren bir eğitim kurumu olduklarını belirterek, “Bu kapsamda siz değerli basın mensuplarını bu önemli günlerinde ziyaret etmek istedik. Sizlerin nezdinde Samsun’da görev yapan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLER, 55 YENİGÜN'DE!ÖĞRENCİLER, 55 YENİGÜN'DE!

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.