Dolar 32,4411
Euro 34,7825
Altın 2.478,28
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Okul Sporları Ödülleri Verildi

Samsun’un Bafra ilçesinde ‘Okul Sporları’ turnuvalarında dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Okul Sporları Ödülleri Verildi
REKLAM ALANI
15 Mart 2016 13:59 | Son Güncellenme: 15 Mart 2016 14:00

Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları turnuvalarında dereceye giren takımlara, Bafra Yeni Kapalı Spor Salonunda düzenlenen tören ile ödülleri takdim edildi.

Ödül törenine, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Bafra Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Serkan Savaş, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Hakan Arıkan, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan ödül töreninde konuşma yapan Bafra Kaymakamı Halis Arslan,  gençleri madde bağımlılığı ve sigaraya karşı uyarırken, sigara kullanan gençleri uyarmalarını istedi.

Halis Arslan konuşmasında şunları söyledi:

Spor yapmak önemlidir. Spor insanları özellikle gençleri uyuşturucu maddelerden, suçtan uzaklaştırır sağlıklı ve bilinçli bireyler haline getirir. Uyuşturucu öldürür, sigara süründürür spor güldürür. Arkadaşlar sizlerden ricam spora sarılmanızdır.  Aranızda sigara gibi maddelerden kurtulan çoktur. Kurtulmayanlarınız varsa onlarda uzak dursun.  Sizleri yetiştiren hocalarınıza ve spora teşvik eden ailelerine çok teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Halis Arslan’ın konuşmasının ardından Bafra protokolü tarafından dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları takdim edildi.

IMG_1509 IMG_1526 IMG_1542 IMG_1561 IMG_1563 IMG_1558

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.