Dolar 32,4745
Euro 34,7570
Altın 2.441,46
BİST 9.936,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

ONLAR DA UNUTULMADI!

Samsun’da İlkadım İlçe Millî Eğitim Müdürü Özer Ersoy, sağlık problemleri nedeniyle örgün eğitim kurumlarından doğrudan yararlanamayan ve evinde eğitimini sürdüren öğrencileri evinde ziyaret ederek karnelerini verdi.

ONLAR DA UNUTULMADI!
REKLAM ALANI
17 Haziran 2022 20:26

2021-2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Samsun’da da tüm okullarda öğrenciler karne heyecanı yaşadı. İlkadım İlçesi’nde de ilçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, Baruthane Ortaokulu’nda düzenlenen ‘Karne Töreni’ne katıldı.

‘İYİ DİNLENİN, KİTAP OKUYUN’
İlkadım’da Karne Töreni, Müdür Özer Ersoy ve Şube Müdürü Turgay Ayyıldız’ın katılımlarıyla Baruthane Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.
Okul bahçesinde öğrenciler ile bir araya gelerek karne heyecanına ortak olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, yaptığı konuşmada öğrencilere, “Tatilinizi dinlenerek, ailenizle, arkadaşlarınızla değerli zamanlar geçirerek, kitap okumanın tadına vararak, kültürel, sosyal, sportif faaliyetlere katılarak geçirin. Hepinize mutlu ve huzurlu bir yaz tatili geçirmenizi diliyorum” sözleriyle seslendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy törende ayrıca, evde eğitim gören ve karne heyecanını arkadaşlarıyla okulunda yaşayan Baruthane Ortaokulu 5’inci sınıf öğrencileri Nur Seher Orhan ve Zeynep Kılıç’ın karnesini ve hediyelerini sundu.

EVDE EĞİTİM GÖRENLER UNUTULMADI

İlçe Millî Eğitim Müdürü Özer Ersoy, sağlık problemleri nedeniyle örgün eğitim kurumlarından doğrudan yararlanamayan ve evinde eğitimini sürdüren öğrencileri de evinde ziyaret ederek karnesini verdi. Müdür Özer Ersoy bu kapsamda
Necatibey İlkokulu 3’üncü Sınıf Öğrencisi Anıl Efe Kızıltaş’ı evinde ziyaret ederek karnesini verdi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Turgay Ayyıldız, Okul Müdürü Recep Seçkin ve öğretmen Feride Candemir’in eşlik ettiği ziyarette Müdür Özer Ersoy, Anıl Efe’ye hediyesini de sundu.

HER NE KOŞULDA OLURSA OLSUN…
“Çocuklarımız, bizlerin en değerli parçası” diyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, “Yarınlarımızın umudu olan çocuklarımıza büyük bir değer veriyor, iyi bir eğitim almalarını önemsiyoruz. Bakanlığımızın önem verdiği projeler arasında yer alan Evde Eğitim programı, her ne koşulda olursa olsun çocuklarımıza güzel bir hizmet sunmaktadır” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.