Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

ONUR BELGESİ!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde bölgede görev yapan personele ‘Onur Belgesi’ verildi

ONUR BELGESİ!
REKLAM ALANI
9 Nisan 2023 18:13 | Son Güncellenme: 9 Nisan 2023 18:17

Samsun Büyükşehir Belediyesi deprem bölgesinde görev yapan 582 personel için ‘Onur Belgesi Takdim’ töreni düzenlendi. Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen programda Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi genel sekreter vekili, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri ve çeşitli birimlerin personelleri katıldı.

BAŞKAN DEMİR’DEN PERSONELE KUTLAMA
Programda konuşma yapan Başkan Demir, asrın felaketi olarak ifade edilen büyük bir afetin yaşandığını belirterek “Yaklaşık 15 milyon nüfusu etkileyen büyük bir afetle karşı karşıya kaldık. 500 kilometrelik hat boyunca yer kabuğu yarıldı. Çok sayıda insanımızı kaybettik. Allah rahmet eylesin. Kalan insanlarımız ise çok büyük acılarla baş başa kaldılar. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak afetlerde tüm kadromuzla tüm imkanlarımızla en çok hazırlıklı, en seri hızlı kabiliyeti olan afet bölgesine ulaşan bu konuda da aldığı eğitimle, gayret ve samimiyetle katkı veren, yara saran bir belediyeyiz. Orada insanlarımızın yanlarında oldunuz. Kendi hayatınızı da riske edecek şekilde çalıştınız. Bütün imkanlarımızla o bölgede olduk. Hala ekiplerimiz bölgede çalışmaya, yara sarmaya devam ediyor. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.

‘NÜFUSUNA GÖRE EN GÜÇLÜ BELEDİYESİYİZ’
Başkan Demir, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Samsun’un, bu gibi felaket durumlarında, insanlarımızın ihtiyaç duyduğu durumlarda hemen yanı başında olduğunu bir kere daha gösterdiniz. Büyükşehir Belediyesi olarak bu güne kadar itfaiye başta olmak üzere, tüm birimler, alt yapı, şirketlerimiz, makinalarımız, su idaremizle birlikte şu anda Türkiye’nin nüfusuna göre en güçlü belediyesiyiz. Dolayısıyla bu imkan ve kabiliyetimizi hemen deprem bölgesine yansıttık.”

Konuşmanın ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin aldığı kararla deprem bölgesinde görev yapan Büyükşehir Belediyesi personeline ‘Onur Belgesi’ takdim edildi, sonrasında ise iftar programı gerçekleştirildi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.