Dolar 32,5589
Euro 34,6816
Altın 2.415,72
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

ORHAN BABA DESTEĞİ

Samsunlu ses sanatçısı Sibel Yıldırım, hemşehrisi Orhan Gencebay’ın unutulmaz parçası ‘Vazgeç Gönlüm’ü yeniden yorumladı. Şarkı kısa sürede dijital müzik platformlarında liste başı olurken çektiği klip ise on binlerce görüntüleme ald

ORHAN BABA DESTEĞİ
REKLAM ALANI
15 Mart 2021 20:48

Türk müziğinin efsane ismi Orhan Gencebay’ın yine efsane olmuş eserlerinden Vazgeç Gönlüm, uzun yıllar sonra, bir başka Samsunlu sanatçının sesinden yine Türkiye’nin gündemine oturdu.

DİNLENME REKORLARI
Helal Sana albümüyle 2010 yılında profesyonel müzik kariyerine adım atan Sibel Yıldırım, Orhan Gencebay’ın Vazgeç Gönlüm eserini yeniden yorumladı. Şarkıyı seslendiren Sibel Yıldırım, bu çalışmasıyla kısa sürede dijital müzik platformlarında ‘en çok dinlenen şarkı ve şarkıcı’ konumuna yükseldi.

GURURLA SESLENDİRDİM

Sibel Yıldırım, “Orhan Gencebay sadece biz müzisyenler için değil tüm sanat camiası için efsane bir isim. Böylesine efsane ve büyük bir ismin şarkısını yorumlamak, bugüne kadarki en büyük heyecanımı bana yaşattı. İnsanlardan gelen övgüler nedeniyle de hem çok mutlu oldum, hem de büyük gurur yaşadım. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Orhan Gencebay’ın ünlü eserini kendisine hediye ettiğini de söyleyen Sibel Yıldırım, “Kendisi ve çok kıymetli eşi Sevim Emre Gencebay hanımefendi bana büyük destek verdi. Meslek büyüğüm, üstadım Orhan Gencebay’a ve değerli eşine ne kadar teşekkür etsem azdır. Onun bu desteği, meslek hayatımın geleceğinde bana çok daha büyük sorumluluklar yükledi. Orhan Gencebay’ın desteğini almış bir sanatçı olarak üzerimdeki yük ve sorumluluk bir kat daha arttı. Bundan sonraki sanatsal çalışmalarımı bu sorumluluk içerisinde yürüteceğim” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.