Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

OTO Ekspertiz BAFRA’DA HİZMETE GİRDİ

Samsun’un Bafra ilçesinde de bu alanda geniş çaplı hizmet verecek Check-in Otonutanı Ekspertiz hizmete girdi.

OTO Ekspertiz BAFRA’DA HİZMETE GİRDİ
REKLAM ALANI
11 Mart 2020 15:20

Bir otomobil satın almak istiyorsanız yapılması gereken ilk şey arabayı oto ekspertize sokmak. Araç ekspertiz raporu nasıl yapılır, araç ekspertiz nasıl yapılır? Sorularını ikinci el araç almak isteyen vatandaşlar tarafından sıkça sorulmakta. İkinci el araç almak isteyenlerin riske girmeden gönül rahatlığı ile araç almalarını sağlayan Oto ekspertiz ile aracın tüm ön kontrolleri yapılmakta.

Ekspertiz NEDEN ÖNEMLİ?

OTO Ekspertiz otonutanı Bayiliği ;

”Araç sahipleri kendi bilgileri ve tecrübelerine ayrıca satıcının beyanına dayanarak almış oldukları araçlarında sonradan ortaya çıkan masraflar ile mağdur olmaktadırlar. Özellikle boya ve kaporta da tespit edilen hasarlar aracın değerini çok daha aşağılara çekmekte. 2. El araba alacakların mağduriyet yaşamaması için oto ekspertiz yaptırmaları oldukça önemlidir. Bu testlerde Ön Takım Boşluk Kontrolü, Yanal Kayma Rot-balans ayarları, Arıza Tespit ABS, AİRBAG, Şanzıman ve motor sorunları, Güç Ölçümü Araçlarımızın beygir, Tork ve aktarma organlarındaki sürtünmeye bağlı güç kayıpları, Fren Testi, Süspansiyon Testi Süspansiyon sisteminde meydana gelen problemler, Kaporta-Boya Kontrolü Boya ve kaporta kontrolleri gibi kontroller yapılır. Bu sayede alacağınız otomobilin geçmiş kazalarının olup olmadığını öğrenebilir ve ayrıntılı bir şekilde aracın mevcut durumu hakkında bilgi almış olursunuz.” şeklinde açıklamada bulundu.

SON TEKNOLOJİ MAKİNALAR
Check-In Otonutanı Oto Ekspertiz Bafra Bayi, dünyada kullanılan son teknoloji makinalar kullanmaktadır.

TECRÜBELİ KADRO
Check-In Otonutanı Oto Ekspertiz, kadrosunun uzman sertifikalı ve tüm eğitimlerini tamamlamıştır.

KUSURSUZ HİZMET
Prensiplerinden taviz vermeden, dürüstlük üzerine firma politikasıyla yoluna devam etmektedir.

UYGUN FİYATLARA EKSPERTİZ
Ekonomik fiyatlarda ekspertiz hizmetleri sunmakta olan Check-In Otonutanı Oto Ekspertizde paket seçimi de yapabilirsiniz.
Adres: Tofaş kavşağı Sanayi girişi

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.