Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Öz Kızına Defalarca Tecavüz Eden Sanık Hakim Karşısında

Kayseri’de 11 yaşındaki öz kızına nitelikli cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 36 yaşındaki baba ilk kez hakim karşısına çıktı

Öz Kızına Defalarca Tecavüz Eden Sanık Hakim Karşısında
REKLAM ALANI
11 Haziran 2019 19:27

Memleketi Samsun’un Bafra ilçesi Kalaycılı Köyü olan ve Kayseri’de yaşayan İ.D.B. isimli babanın 11 yaşındaki öz kızına defalarca tecavüz etmesi olayının ilk celsesi görüldü. Hakim karşısına çıkarılan baba suçlamaları kabul etmezken, küçük kızın ifadeleri kan dondurdu.

Kayseri’de 11 yaşındaki öz kızına nitelikli cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 36 yaşındaki baba ilk kez hakim karşısına çıktı. Pedagog eşliğinde ifade veren 11 yaşındaki mağdur A.B.’nin anlattıkları kan dondurdu. Mağdur A.B.’nin öz babasının kendisine karşı işlediği cinsel istismarı anlatırken izleyiciler adeta buz kesti.
Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık İ.D.B.(36), mağdur sanığın öz kızı A.B.(11), kızın şikayetçi annesi H.B.(28) ve avukatlar hazır bulundu.

“SADECE BİR KEZ YANINDA YATTIM”
36 yaşındaki Tutuklu sanık İ.D.B. mahkemede üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek, “2 çocuğum var, ilkokul mezunuyum, bina temizlikleri yaparım. Emniyet’teki kamera kayıtlarına bakılsın, orada çok dayak yedim, sürekli kafama vurdular, ifademi okutmadılar, ben ‘yok’ dedim, onlar ‘var’ yazmışlar. Bir gün telefonumda facebook açık kaldığı için gönül ilişkim olan H.P. isimli kadın ile videolarımı kızım izlemiş, annesine anlattı, annesi H.B. ile bu yüzden ayrıldık. 2018 yılı Ağustos ayında kızım hasta olduğu için bir kez yanında yattım, uyuduğumda elim poposuna gelmiş, kızım da ‘baba elini çeker misin?’ dedi, çektim. Öyle iddianamede ‘kızıma annesi zannettim, o yüzden yanına yattım’ gibi ifadeler doğru değildir. Kızım bazen bana ‘dudaktan öpüşme nasıl olur?’ diye sorardı, ben de kızıma kızardım, böyle şeyleri annesine sormasını söylerdim. Televizyon izlerken kızım sağ dizime yatardı, onun dışında hiçbir şey doğru değildir” diye konuştu.

ANNE İLE BABA SALON DIŞINA ÇIKARILDI
Pedagog mağdur kızın ifadesi öncesi anne ve babanın duruşma salonu dışına çıkarılmasını talep etti. Mahkeme bu talebi kabul ederek, şikayetçi anne ile sanık babayı salon dışına çıkardı.

KIZIN ANLATTIKLARI KAN DONDURDU
Pedagog eşliğinde ifade veren 11 yaşındaki mağdur A.B.’nin anlattıkları kan dondurdu. Mağdur A.B.’nin öz babasının kendisine karşı işlediği cinsel istismarı anlatırken izleyiciler adeta buz kesti. Annesinin uykusu ağır olduğu için babası İ.D.B.’nin sürekli yanına yattığını anlatan mağdur A.B., ifadesinde şunları söyledi: “2018 yılı Kurban Bayramı sonrası bunları yapmaya başladı. 15-20 defa sürtünerek, 30-40 defa nitelikli cinsel saldırı yaptı. Bir gün uyurken yanıma geldi, eli kalçamdaydı, dirsek attım, uzaklaştırmaya çalıştım. İnternetten çocuk istismarı videoları ve H.P. isimli kadın ile olan videoları izletiyordu. Odadaki süs eşyalarını da annemin kamera koyacağını düşünerek ters çevirirdi. Babam, ‘bunları sadece karı kocalar yapar, şimdi sadece sana ben yapıyorum, evlenince kocan yapacak’ derdi. Olaydan 3 ay sonra anneme sadece kalçama dokunduğunu anlattım. Annem ağlamıştı, babama sordu. O da uykusunun ağır olduğunu, annem zannettiğini söylemişti. Yalnız kalınca bana ‘sana çok kırıldım’ demişti. Daha önceleri tehdit ettiği için şikayet edemedim. ‘Anneni öldürürüm bana kalırsın, daha çok yaparım’ diyordu. Bir gün bana ve o H.B. isimli kadına birkaç kez hap vermişti ama ben içmedim.”

ANNE AĞLAMAKTAN KONUŞAMADI
Şikayetçi anne H.B. ise “Kızımın dilinde, ağzında mantar hastalığı çıktı, sürekli enfeksiyon kapıyordu. Doktora gittik, kızım da anlatınca babasının bir çok kez pislikleri yaptığı için olmuş. Kızıma ağrın geçer diye haplar veriyormuş. Kızım kilitli poşetler şeklinde haplar görmüş. Şikayetçiyim” diyerek ağlamaya başladı. Mağdur kızın avukatı Ali Fidan ise “Söyleyemediğimiz, konuşamadığımız utandığımız olaylar var, sanığın en üst sınırdan cezalandırılmasını talep ediyoruz” dedi.
Duruşma savcısı sanık İ.D.B.’nin öz kızına karşı ‘nitelikli cinsel istismar’ suçundan cezalandırılmasını talep etti.
Mahkeme heyeti sanığın dinlenilmesinin istediği tanıklar olduğu için süre istemesi üzerine duruşmayı Haziran ayına erteleyerek, sanık İ.D.B.’nin tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Haber: Şeref Kahraman / Kayseri Deniz Postası

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.