Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Parti ağalarının dediği oldu!

CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, liste dışı kalmasıyla ilgili olarak, “Partideki ağalar müdahil oldu” dedi

Parti ağalarının dediği oldu!
REKLAM ALANI
21 Mayıs 2018 23:59

CHP’nin 26’ıncı dönem Samsun Milletvekili olan Hayati Tekin, 24 Haziran seçimleri için açıklanan CHP Samsun Milletvekili aday listesinde yer almaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

PARTİ İÇİ İKTİDAR HESAPLAŞMASI

CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, 27’inci dönem için açıklanan milletvekili aday listesinde yer almaması ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ağaların dediği oldu. CHP’de parti içi iktidar hesaplaşması ülke iktidarından daha çetindir” dedi.

İNCE İÇİN DEĞİL PARTİ İÇİN

Muharrem İnce’ye yakın isimlerin yeni dönemde milletvekili aday listelerine konulmadığı yönündeki iddialarıda değerlendiren Hayati Tekin, şunları dile getirdi. “Açıklanan liste kesin. Ağaların dediği oldu. Muharrem İnce’ye yakın olan isimler listeye alınmadı diye bir konu var. Tabanın değişim isteğinden dolayı ben Muharrem İnce’ye oy verdim. Muharrem İnce için değil partim için yaptım. Pişman da değilim.

ÇİZİĞİ ANTALYA’DA YEDİM

CHP’nin baron anlayışını uzun süredir görüyorduk. Aslında ben çiziği 22 Mayıs 2016’da Antalya’da ağalara karşı yaptığım konuşmada yedim. Doğruyu söylediğimiz için bağıra çağıra yüzlerine söylediğim için. Ancak benim parti ile bağım kopmayacak. Partiye küsecek halim yok. Parti ağalarının müdahili var burada.”

BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞI İDDİASI

Hayati Tekin, yerel seçimde Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olacağı yönündeki söylentiler ile ilgili de , “Öyle bir şey yok” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.