Dolar 32,3143
Euro 35,1060
Altın 2.290,78
BİST 9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘PERVASIZ TİPLER’

Samsun’un nüfusa oranla en çok vakanın görüldüğü il olmasını değerlendiren Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “Maalesef pervasız tipler yüzünden bizim gemimiz su alıyor. Ama biz bu gemiyi yürütmek durumundayız” dedi

‘PERVASIZ TİPLER’
REKLAM ALANI
28 Mart 2021 16:31

‘DUYARSIZLAR DESTEK DEĞİL KÖSTEK’
Bu süreçte herkesin bir gemide olduğunu ancak bazılarının geminin iyi yürümemesi için uğraştığını belirten Dağlı, “Bir hakikat var ki hepimiz aynı gemideyiz. Bazıları bize destek oluyor, onları her zaman manevi olarak yanımızda hissediyoruz. Tabii, en fazla yanımızda hissettiğimiz kesim de ben açık net söylüyorum esnafımız. Ama maalesef ki duyarlı olmayan vatandaşlarımızdan bu manada tam bir köstek görüyoruz. Millet olarak, insanlık olarak böyle bir süreçten geçiyoruz” sözlerine yer verdi.

YASAKLARA UYMAYAN TİPLER
Akşam 21.00’den sonra sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edenlerin çoğunun ‘pervasız, kaybedecek bir şeyi olmayan insanlar’ olduğuna dikkat çeken Vali Dağlı şöyle devam etti: “Genç bir çocuk örneğin pervasız, kaybedecek hiçbir şeyi yok. Maalesef böyle insanlarımız çok fazla piyasada.Aklı başında olmayan tip, pervasız tip, kaybedecek bir şeyi olmayan tip.Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu zaman akşam 21.00’den sonra birilerini yakaladıysa polislerimiz, bu muhtemeldir ki alkollüdür,ehliyeti yoktur, arabasının muayenesi de yoktur,madde bağımlısıdır veya eski bir arabaysa dikkat edin diyorum. Eski Doğan, Şahin carcar yaparak tekerleri indirdiyse ona dikkat edin, bunlara mutlaka biraz daha iyice bakın. Kaldı ki o tiplerin arabasında da o torpidonun oralarda, kenarda, koltuğun altında uyuşturucu da bulursunuz, dedim. Maalesef böyle pervasız tipler yüzünden bizim gemimiz su alıyor arkadaşlar. Ama biz sonuç olarak bu gemiyi yürütmek durumundayız.”


‘MECİDİYE’DE NE VAR ANLAMIYORUM’
Mecidiye Caddesi’ne oluşan yoğunluğu anlamadığını dile getiren Vali Doç Dr. Dağlı şunları kaydetti:
“Bir de maalesef özellikle Mecidiye civarına bakıyorum. Geçtiğimiz gün dolaştık. Biraz da yağmur vardı. O yağmurlu günde 1-2 yaşında çocukları, kadınlar özellikle tutmuşlar Mecidiye’ye geliyorlar. Burada ne var ben anlamıyorum. Maalesef boş yere dışarı çıkan adam, çoğu da kuru kalabalık” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.