Dolar 32,4102
Euro 34,5245
Altın 2.384,00
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Polis her yerde arıyor… Samsun’da VAHŞET!

Samsun’un Havza İlçesi’nde, ön 2 bacağı kesilmiş olarak bulunan, ‘Pamuk’ isimli yavru köpek için oluşturulan özel ekip, şüpheli ya da şüphelileri arıyor

Polis her yerde arıyor…  Samsun’da VAHŞET!
REKLAM ALANI
19 Kasım 2020 15:33

Samsun’da polis ekipleri, Havza İlçesi’nde, ön 2 bacağı kesilmiş olarak bulunan ‘Pamuk’ isimli köpeği bu hale getirenler için seferber oldu. Polis, yaklaşık 100 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını inceliyor, mahallede araştırma yapıyor. Köpeğin sahibi Hilmi Saatoğlu, “Kendi evladımdan ayırmıyordum, çok üzgünüz” dedi.

ÖZEL HAYVAN KLİĞİNİĞİ’NE GETİRİLDİ
İlçeye bağlı Memduhiye Mahallesi’nde yaralı yavru köpek bulanlar, fotoğraflarını çekip, sosyal medya üzerinden Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Samsun Temsilciliği’ne gönderdi. Bunun üzerine ilçeye giden HAYTAP Samsun Temsilcisi ve Hayvan Gönüllüleri Derneği Başkanı Semra Antep, ön 2 bacağı kesilmiş, ‘Pamuk’ adlı köpeği, Samsun’a getirdi. Yaralı köpek, HAYTAP’ın desteği ile özel hayvan kliniğine getirildi. Ameliyata alınan köpeğin, durumunun kritik olduğu öğrenildi.

10 KİŞİLİK ÖZEL EKİP ARAŞTIRIYOR
Havza Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı, Çevre, Doğa ve Hayvan Haklarını Koruma Bürosu ekiplerince soruşturma başlatıldı. Kurulan özel ekip, çevrede bulunan güvenlik kameralarına ait yaklaşık 100 saatlik kaydı incelemeye aldı. Ekipler, mahallede ise her sokağı tarıyor, tanık arıyor. ‘Pamuk’un yaralanma olayıyla ilgili herhangi bir ize rastlayamayan ekipler, mahalle sakinlerinin bilgisine başvuruyor. Özel ekip, şüpheli ya da şüphelileri arıyor.

‘ÖLDÜRSE BU KADAR ÜZÜLMEZDİM’

Eve yaralı dönen ‘Pamuk’u o halde gören Hilmi Saatoğlu, çok üzgün olduğunu belirterek, “Hangi insan bir canlıya bunu yapabilir, aklım almıyor. Allah, onu daha beter etsin. Ben evladımdan farklı görmeden onu büyüttüm. Sabahları kendi karnımı doyurmadan onlara bakıyordum. Çok üzgünüm” dedi.Hilmi Saatoğlu’nun ‘Pamuk’ ile çekilen fotoğrafını bastırarak, masasının üzerine koyduğu görüldü.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.