Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Poşetli telefon hırsızı yakalandı

Samsun’un Bafra ilçesinde izinin belli olmaması için ayakkabılarına poşet geçiren telefon hırsızı yakalandı.

Poşetli telefon hırsızı yakalandı
REKLAM ALANI
3 Kasım 2019 13:14

17 gün önce Hacınabi Mahallesi Tekel Caddesi’nde Fatih Türk’e ait iş yerinin camdan olan kapısını kıran 1 kişi vitrinde bulunan 4 adet telefonu alarak kaçtı. İş yerinin önünden geçen bir vatandaş, kapının kırık olduğunu fark etmesi üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları inceleme sonucunda kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatmıştı.

Olay anı kamerada
Olay ani ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, hırsızın, izinin belli olmaması için ayakkabılarına poşet geçirdiği, yüzünde maske ve ellrinde eldivenli görülüyor. Cam kapıyı omuz atarak kıran zanlı, içeri girip vitrindeki telefonları toplayıp cebine koyuyor ve çıkıp izini kaybettiriyor.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri hırsızı yakalamak için adeta iğne ile kuyu kazdı. Günlerdir onlarca kamera kayıtlarını incelemeye alan ve araştırmalarını sürüdüren ekipler poşetli hırsızın izine ulaştı. Daha önceden de hırsızlıktan sabıkası bulunan Sedat D. (38) isimli şahıs olduğunu tespit etti. Kimliği tespit edilen şüpheli Asayiş Büro Amirliği ekiplerince Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinde yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin 1 ay önce de Alaçam Caddesi’nde bir telefoncudan 1 adet telefon çaldığı tespit edildi. Şüphelinin, polisler ayakkabılarımı tanıdığı için poşet geçirdim dediği öğrenildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.