Dolar 32,5653
Euro 34,9616
Altın 2.447,40
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘PROMOSYON’ MÜJDESİ!

Samsun Valiliği personelinin maaş promosyon ihalesi tamamlandı. 325 personeli kapsayan ihaleyi 10 bin 010 TL ile Yapı Kredi Bankası kazandı

‘PROMOSYON’ MÜJDESİ!
REKLAM ALANI
7 Nisan 2022 15:36

Samsun Valiliği personelinin 3 yıllık maaş promosyonu ihalesi, Vali Yardımcısı Hasan Öztürk’ün başkanlığında, Samsun’da faaliyet gösteren 8 banka müdürü ve yetkili sendika Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Ali Özbek’in katılımıyla gerçekleştirildi.
325 personeli kapsayan ihaleyi 10 bin 010 TL ile Yapı Kredi Bankası kazandı.

VALİ ZÜLKİF DAĞLI’YA TEŞEKKÜR
İhalenin ardından bir değerlendirmede bulunan Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Ali Özbek, nisan ayında bir sefere mahsus toplu olarak ödenecek promosyonların Valilik personeline ve ailelerine hayırlı olmasını diledi. Özbek, “Valilik personelinin en yüksek promosyonu alabilmesi için yoğun gayret gösteren Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’ya ihale sürecine katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.