Dolar 32,4534
Euro 34,7838
Altın 2.439,26
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Ramazan’da fırınlara yoğun denetim

Samsun İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü gıda kontrol görevlilerince Ramazan’da fırın denetimleri artırıldı

Ramazan’da fırınlara yoğun denetim
REKLAM ALANI
5 Haziran 2018 14:34

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nail Kırmacı, Ramazan ayı nedeniyle gerçekleştirilen gıda kontrolleri konusunda yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın sağlıklı gıda tüketmesi ve Ramazan ayını huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için müdürlüğümüz gıda kontrol görevlileri tarafından tüm gıda işletmelerinde olduğu gibi pide ve ekmek çeşitleri üretimi yapan fırınların denetimlerine de hız verilmiştir. İlimiz genelinde ekmek ve ekmek çeşitleri üretimi yapan işletmelerde müdürlüğümüz gıda kontrol görevlileri tarafından Ramazan ayı içerisinde 244 denetim yapılmıştır. İşletmelerin alması gereken belge, iş yerinin asgari teknik ve hijyenik şartları, üretim şartları, ürünlerin vasıfları, etiket bilgileri, saklama koşulları, gerekli hallerde numune alınması doğrultusunda kontroller devam etmektedir. Ramazan ayı sonuna kadar denetimler etkin bir şekilde devam edecektir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.