Dolar 32,5881
Euro 34,8027
Altın 2.508,00
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

RED KİD İŞ BAŞINDA!

Samsun’da alkollü bir vatandaşın elindeki pırasa sapıyla trafiği yönlendirmeye çalıştığı anlar gülümsetti

RED KİD İŞ BAŞINDA!
REKLAM ALANI
5 Mart 2023 16:10

Samsun’da hafta sonu kalabalığının yaşandığı İlkadım ilçesinde Cumhuriyet Caddesi ile Orhaniye Geçidi arasında zaman zaman araç trafiği sıkışıyor. ‘Redkidd’ lakabıyla civarda tanınan alkollü bir vatandaş, trafiğin sıkışmasını kendi yöntemiyle çözmeye çalıştı. Elindeki pırasayla şoförlere yön veren şahıs, görenleri tebessüm ettirdi.

RED KİD İŞ BAŞINDA!
TRAFİK POLİSLİĞİNE SOYUNDU!
Yolun ortasında duran ve arabaları pırasayla istikamet veren Redkidd lakaplı kişi, arabaların geri gelmesine ve diğer araçlara yoldan geçmesine yardımcı olmaya çalıştı. Zaman zaman yaptığı işe kendini kaptıran Redkidd, çevredeki vatandaşların da dikkatini çekti.

RED KİD İŞ BAŞINDA!
AZ KALSIN EZİLİYORDU…
Elindeki pırasa sapıyla arabaları yönlendiren ve ayakta güçlükle durabilen Redkidd, bir otomobilin kendisine çarpmasından ise son anda kurtuldu. Bir süre trafiğe yön veren Redkidd, daha sonra bölgeden ayrıldı.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.