Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Sadece Vezirköprü’ye değil Sinop’un ilçelerine de sağlık hizmeti verecek Vezirköprü Devlet, NİHAYET!

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesi ile Ağız ve DişSağlığı Merkezi, pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlıyor

Sadece Vezirköprü’ye değil Sinop’un ilçelerine de sağlık hizmeti verecek  Vezirköprü Devlet, NİHAYET!
REKLAM ALANI
22 Kasım 2020 17:11

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, eski Sağlık Bakanı Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Vezirköprü İlçesi’nde çeşitli incelemeler gerçekleştirdi. Karaaslan, Demircan ve Demir, uzun yıllardır tamamlanması dört gözle beklenen Vezirköprü Devlet Hastanesi’nin pazartesi gününden itibaren sadece Vezirköprü ve bölgesine değil, Sinop’un ve diğer komşu illerin de hizmetinde olacağını açıkladı.

SON TEKNOLOJİYLE DONATILMIŞ
Çiğdem Karaaslan, Ahmet Demircan ve Mustafa Demir, pazartesi günü hizmete açılacak olan Vezirköprü Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç ve Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadik Edis’in de yer aldığı incelemeler sonrası Başkan Mustafa Demir, şu açıklamayı yaptı:

“Yapımı tamamlanan ve en ileri hizmetlerle donatılmış Vezirköprü Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan ve Milletvekilimiz Ahmet Demircan ile birlikte İl Sağlık Müdürümüz Muhammet Ali Oruç’tan bilgi aldık. Nitelikli yatak kapasitesini artıracak, modern sağlık hizmet sunumu gerçekleştirecek olan 200 yataklı Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, pazartesi günü itibariyle hizmete açılıyor. Sadece ilçeye değil, son teknolojiye sahip görüntüleme merkeziyle Havza, Sinop, Boyabat ve Durağan gibi çevre il ve ilçelerden gelecek hastalara da hizmet verecek. Sağlık alanında önemli yatırımlara imza atılan şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun.”

KARAASLAN: SAMSUNUMUZA HAYIRLI OLSUN
Türkiye’nin sağlık altyapısının güçlü olmasının Kovid-19 salgını ile mücadelede önemli avantajlar sağladığına işaret eden Çiğdem Karaaslan ise şunları söyledi:

“Vezirköprü ilçemizin böyle bir yatırımla buluşması hakikaten çok önemli. 200 yataklı hastanemiz inşallah pazartesi itibarıyla hasta kabulüne başlayacak. Hem ilçede hem de bölgede önemli misyon üstlenecek. Bugüne kadar yapımında emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Önceki dönem Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan’ın çok büyük emekleri var. Şu andaki Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın da aynı şekilde emekleri var. Tabii en tepede Sayın Cumhurbaşkanımızın, ‘Benim en büyük hayalim’ diye şehir hastaneleri ile başlattığı sürecin Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış olması, vatandaşlarımızın bütün imkanlardan eşit şekilde faydalanması için yapılan hizmetler, özellikle şehir hastanelerimiz çok önemli. Samsun’umuza hayırlı olsun.”

Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ise AK Parti iktidarında Türkiye’de sağlık altyapısının yenilenme sürecinin başladığını, o süreçte Samsun’daki hastanelerden birinin de Vezirköprü’de yapıldığını söyledi.

İHTİSAS BESİ OSB VE SOĞUK HAVA DEPOSU
Çiğdem Karaaslan ve beraberindekiler daha sonra 820 dönüm mera alanı üzerine kurulacak olan ve 3 etapta gerçekleştirilmesi planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi sahası ile Vezirköprü Belediyesi tarafından 2 bin 500 metrekare alanda inşa edilen soğuk hava deposunu gezerek bilgi aldı.

 

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.