Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Sağduyunun zaferi

Bafra Ticaret Ve Sanayi Odası olarak bir seçim dönemini daha geride bıraktık

01/04/2018 Pazar günü Meslek Komitesi üyelerinin seçimiyle başlayan seçim maratonu, 04/04/2018 Çarşamba günü Meclis Başkan ve Başkan Vekilliklerinin seçimi ve 05/04/2018 tarihiyle de yönetim kurulu Başkan ve Üyelerinin seçimiyle sona ermiştir.

Sağduyunun zaferi
REKLAM ALANI
5 Nisan 2018 16:10

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak Bafra’ ya hizmeti ilke edinen bir anlayışla bugüne kadar yapmış olduğumuz proje ve çalışmaların bir çoğunu hayata geçirmiş olmaktan ziyadesiyle mutluyuz

Ülkemize ve bölgemize daha fazla hizmet edebilme amacıyla devam eden proje ve çalışmalarımızı tamamlamak için bir hizmet dönemine daha talip olduk ve değerli üyelerimizin taktiriyle yeniden Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine layık görüldük. Demokrasinin tam anlamıyla işlediği bu süreçte elde ettiğimiz başarı bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin üyelerimiz tarafından takdir edildiği ve çalışmalarımıza devam etmemiz hususunda güvenlerinin bir göstergesidir. Bu sonuç üyelerimizin sağduyusunun bir zaferidir.

Camiamızın bize gösterdiği güvene layık olarak Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerimizin ve üyelerimizin sorunlarını, bu sorulara ilişkin talep ve önerilerini her platformda dile getirmeye ve çözüm gayretinde olmaya devam edeceğiz.

Meclisimiz ve yönetim kurulumuz ile tüm çalışma arkadaşlarımızın yaratacağı heyecanla her geçen gün hedeflerimizi biraz daha büyüterek üstlendiğimiz sorumluluğu yerine getireceğiz

Seçim sürecinde bize destek veren vermeyen tüm üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca seçimlerin sukünet içinde geçmesinde büyük emeği geçen başta İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Sandık Kurulu Görevlilerine, Bafra Emniyet Müdürü ve Personeline, seçimler süresince seçim sonuçlarını halkımıza yansıtan değerli Basın Mensuplarımıza, seçim sürecinde yoğun çalışma temposuyla çalışarak seçimin eksiksiz olarak tamamlanmasında gayret gösteren Odamız Genel Sekreteri ve Personeline, Meclisim, Yönetim Kurulum ve Şahsım adına şükranlarımızı sunarım.

 

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

GÖKSEL BAŞAR

 

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

ERKAN MUSTAFA TOKUR

COŞKUN ATASOY

İBRAHİM SÜZEN

İSMAİL KULOĞLU

KENAN KALAY

SAMİ CÖMERT

MECLİS BAŞKANI

Nur AYDINER MERAL

 

MECLİS  BAŞKAN YARDIMCISI

Kemal BEKAR

Kazım Atakan ALAÇAMLI

 

MECLİS KATİP ÜYE

Cahit MÜDERRİSOĞLU

 

GENEL KURUL DELEGELİĞİ

MUSTAFA ÖCAL

ABDULLAH BÜLBÜL

 

HESAPLARI İNCELEME KOMİSYONU ÜYELERİ

SİNAN ŞENOCAK

METİN DİNGİL

MUSTAFA ÇAĞLAYAN

 

DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ

ÜMİT ŞAHİN

NEJAT ÇUHACI

YUSUF ÖZÇELİK

CENGİZ KALAY

YASEMİN KINIK

OSMAN ENGİZ

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.