Dolar 32,4169
Euro 34,8293
Altın 2.431,85
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

SAİT ASAF’IN MUTLULUĞU!

Samsun’un Salıpazarı İlçesi’nde Habersal Gazetesi İmtiyaz Sahisi Gazeteci Sait Kuzu’nun oğlu Said Asaf Kuzu erkekliğe ilk adımı attı

SAİT ASAF’IN   MUTLULUĞU!
REKLAM ALANI
12 Temmuz 2022 17:10

Samsun’un Salıpazarı İlçesi’nde Gzeteci Sait Kuzu’nun oğlu Said Asaf Kuzu sünnet oldu. Arzu ile Sait Kuzu çiftinin çocukları Said Asaf, sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.

BABA KUZU’DAN TEŞEKKÜR
Salıpazarı Ada Düğün Salonu’nda düzenlenen sünnet şöleniyle erkekliğe ilk adımı atan Said Asaf’ın kirveliğini İlyas Aydın ve Mustafa Makas yaptı. Baba Sait Kuzu yaptığı açıklamada, “Oğlum Said Asaf bugün erkekliğe ilk adımını attı. Rabbim bütün çocukların sünnetini sağlıklı bir şekilde yaptırmasını nasip etsin. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan meslektaşlarıma, uzaktan ve yakından gelerek bizleri onure eden herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN AKGÜL DE KATILDI
Sünnet törenine katılan Belediye Başkanı Halil Akgül de, “Sünnet, İslam toplumunda son derece önemli bir ritüeldir. Bu anlamlı, özel ve kutsal günde evladımız Said Asaf’a başarılarla ve mutluluklarla dolu bir ömür diliyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.