Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

SALONLAR ŞENLENECEK!

Samsun’da gerçekleşecek Bölgesel Lig heyecanında sahaya çıkacak 8 takım finallere yükselmek ve 2’nci Lig’e adını yazdırmak için mücadele edecek

SALONLAR ŞENLENECEK!
REKLAM ALANI
9 Haziran 2021 15:14

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yurt çapında düzenlenen 2020-2021 sezonu Bölgesel Voleybol Ligi müsabakaları 10-13 Haziran tarihlerinde oynanacak. Erkekler ve Kadınlarda gruplarını ilk sırada tamamlayacak takımlar finallere yükselme hakkı kazanacak.

KADINLARDA 5, ERKEKLERDE 3 TAKIM
Pandemi nedeniyle uzunca bir süredir ara verilen alt liglerde maçlar, voleybol ile birlikte yeniden başlamış olacak. Filede ilk düdük, 10 Haziran perşembe günü saat 16.00’da Kadınlar Grubu’nda Tekkeköy Bahattin Ekinci Spor Salonunda Amasya Gümüş Spor ile Samsun Büyükşehir Belediyespor arasında, erkekler de ise 11 Haziran Cuma günü saat 14.00’de Canik Atatürk Spor Salonu’nda Giresun Bulancak Beton Spor ile Ordu Merkez Spor arasında oynanacak maçlar için çalacak.

Turnuvalar için salonlarda hazırlıklar tamamlanırken, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, centilmence güzel maçlar olmasını arzu ettiğini belirterek tüm takımlara başarılar diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.