Dolar 32,5011
Euro 34,6246
Altın 2.481,40
BİST 9.642,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 18°C

SAMGİAD GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) Eylül ayı iş yemeğine katılan Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güral, SAMGİAD’a övgüler yağdırarak, ”Pandemi döneminde önemli proje ve çalışmalara imza atan Başkanımız Onur Öztekin ve yönetim kuruluna teşekkür ediyor ve kutluyorum” dedi

SAMGİAD GÜCÜNE GÜÇ KATTI
REKLAM ALANI
23 Eylül 2021 15:58

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güral ve TÜGİK Yönetim Kurulu üyeleri, SAMGİAD Eylül ayı iş yemeği toplantısına katılmak üzere Samsun’a geldi. Erkan Güral ve yönetim kurulu ilk olarak SAMGİAD çalışma ofisini ziyaret ederek, yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Derneği Gezen Erkan Güral, SAMGİAD’a yakışır bir dernek merkezi yapıldığı ifade etti.

ÇALIŞMAYA DEVAM

Ardından Samsun Yelken Kulüp’te gerçekleşen iş yemeği toplantısına katılan Erkan Güral burada SAMGİAD üyeleri ile bir araya geldi. Derneğin dönem faaliyetlerinin anlatıldığı videonun ardından açılış konuşmasını yapan SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra üyelerle buluşabildiklerini belirterek, ”70’i aşkın derneği, 9 bine yakın üyesi ile ülkemizin ekonomisine, kültürel ve sosyal yapısına, istihdamına çok değerli katkılar sağlayan konfederasyonumuzun neferi derneklerinden biri olmaktan duyduğumuz mutluluğu dile getirmek istiyorum. Pandemi sürecinde çalışmaya, toplantılarımızı gerçekleştirmeye ve pandeminin bize izin verdiği sürece projelerimizi gerçekleştirmeye devam ettik. Derneğimize modern bir ofis kazandırdık. Kurumsallaşma anlamında derneğimizin yeni bir logosunu yeniledik. Bir çok sosyal sorumluluk projesi içinde yer aldık ve derneğimize 32 yeni üye kazandırdık. Genç iş insanların olarak korkmadan, yorulmadan, çalışmaya devam etmeliyiz. Bu süreçte beni hiç bir şart altında yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

ONUR ÖZTEKİN VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güral, Samsun’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ”Karadeniz benim için özeldir. Çok mutlu olduğum bir yerdeyim. Program daveti geldiğinde güzel bir programla karşılaşacağımı biliyordum. Pandemiye rağmen bir çok güzel çalışmaya imza atılmış. Pandemi sürecinde birbirinden önemli çalışmalara imza atan Onur Öztekin başkanımıza ve yönetim kurulana bir kez daha teşekkür ediyor ve kutluyorum” dedi.

SAMGİAD OFİSİNE ÖVGÜ

SAMGİAD ofisini gezdiklerini belirten Erkan Güral, ”Pandemi süreci hepimizi etkiledi. Bu kadar güzel, bu kadar etkileyici, modern, temiz bir ofis merkezi yapılmış. Ben açıkçası bu kadarını beklemiyordum. Bu başarılı projenin kazandırılmış olmasından dolayı yönetim kuruluna bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

EKONOMİK DEĞERLENDİRME

Ekonominin olmazsa olmaz olduğunu belirten Erkan Güral, ”Bugün genel olarak ticaretin canlı, ekonominin hızlı, sanayi üretim hedeflerini yükseldiği bir süreç yaşıyoruz. Bunun sebebi şu, pandemi sürecinde ertelenen talepler. Pek çok insan evlerine kapanmak zorunda kalmıştı. İnsanlar evde olunca, tüketimler azaldı, üretimler azaldı, talepler daraldı. Normalleşme sürecine girince, bekleyen talepler bir anda ortaya çıktı ve müthiş bir arz talep dengesizliği oldu. Talep çok, arz ona yetişemedi. Bir çok sektör tam kapasite çalışıyor. İhracatta inanılmaz derecede arttı. Tabi bu dengesizlik, maalesef enflasyona sebebiyet vermeye başladı. Alım gücü düştü. Bunun geriye gelmesi mümkün mü? Evet ama hemen olmuyor. Ekonominin taşlarının yerine oturması lazım. Bu biraz zaman alıyor. Yılmadan çalışacağız. Hangi sektörde olursak olalım, yaptığımız işi layıkıyla yapalım. İşimize sahip çıkalım” diye konuştu.

YENİ ÜYELERE KATILIM BELGELERİ

Konuşmaların ardından TÜGİK Başkanı Erkan Güral ve TÜGİK yönetim kurulu üyeleri tarafından derneğe yeni katılan üyelere katılım belgeleri verildi. SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ise gece anısına TÜGİK Başkanı Erkan Güral ve yönetim kurulu üyelerine, KARGİF Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu’na, BAFRAGİAD Başkanı Burak Özturan’a, TEGİAD Başkanı Ahmet Şahin’e ve ÇARGİAD Başkanı Kazım Gençtomurcuk’a hediye sundu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.