Dolar 32,3487
Euro 34,7293
Altın 2.419,83
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

ŞAMPİYON ÇARŞAMBA GENÇLİK!

Samsun’un Çarşamba İlçesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Kulübü, ‘genç kızlar voleybol’da Samsun İl 1’inciliğine uzandı

ŞAMPİYON ÇARŞAMBA GENÇLİK!
REKLAM ALANI
19 Aralık 2023 19:57

Türkiye Voleybol Federasyonu Samsun İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi. Müsabakalar sonunda Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Kulübü Genç Kızlar Voleybol Takımı, 2023-2024 sezonu il birinciliği müsabakalarında namağlup set vermeden şampiyon oldu.

SAMSUN’U TEMSİL EDECEKLER
Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu’nda kulüpler arası genç kızlar il birinciliği için DSİ spor kulübü ile karşılaşan Çarşambalı genç kızlar, rakiplerini 3-0’lık skorla yenerek il 1’incisi oldu ve nisan ayında düzenlenecek bölge şampiyonasında Samsun’u temsil etme hakkını kazandı.

‘BAŞARILARINA YENİSİ EKLENDİ’
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Çarşamba Gençlik Spor İlçe Müdürü Turgay Ekşi, “Kurulduğu 2014 yılından bugüne kadar katıldığı tüm kategorilerde önemli başarılar elde ederek kız çocuklarımızı spora teşvik eden, sporcu nesillerin yetiştirilmesinde önemli bir görev üstlenerek oyuncu kazandıran Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Kulübü başarılarına bir yenisini daha ekledi. Hedef finallere yükselerek Türkiye’nin en iyi takımlarının yer alacağı turnuva da ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmiştir ve edecektir” dedi.

MÜDÜR EKŞİ’DEN TEŞEKKÜR
Turgay Ekşi ayrıca, “Kurulduğu günden bugüne emeği geçen herkese teşekkür eder, takımımızı tebrik ederim. Bizlere destek olan İlçe Kaymakamız Doç.Dr Şükrü Yıldırım’a, Kulübümüzün başarılarında her zaman yanımızda olan desteklerini hiçbir zaman üzerimizden eksik etmeyen, sporcularımıza Belediye Başkanı değil abisi olan Belediye Başkanımız sayın Av. Halit Doğan’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.