Dolar 32,5945
Euro 34,7759
Altın 2.408,59
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

ŞAMPİYON SAMSUNSPOR!

Samsun’da balık satışı yapan esnaf, şehrin en işlek caddelerinden birine 19’a 19 metre boyutundaki görselli Samsunspor bayrağını astı

ŞAMPİYON SAMSUNSPOR!
REKLAM ALANI
3 Mart 2021 18:20

Spor Toto 1’inci Lig’de yoluna dolu dizgin devam eden Samsunspor’a destek her geçen gün büyüyor. Süper Lig yolunda şampiyonluğa inanan esnaf, şehrin Samsunspor’un rengi olan kırmızı-beyaza bürünmesi için kampanya başlattı. Esnaf, enine boyuna 19’a 19 metre ölçüsündeki bayrağı caddeye asarak Samsunspor’a destek çağrısında bulundu.

‘TEK SES, TEK YÜREK OLALIM’
‘Gümbür Gümbür geliyoruz. Şampiyon Samsunspor’, “İnananların hikayesi mutlu sonla biter, Şampiyon Samsunspor’, ve ‘Tek ses, tek yürek olalım’ yazılı üzerinde Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve Samsunsporlu futbolcuların fotoğrafının bulunduğu bayrak, görenler tarafından beğenildi.

ÖRNEK ESNAFTAN ÇAĞRI
Dev bayrakları asmaktaki amaçlarını açıklayan esnaf İbrahim Cenikli, “Bundan önceki yıllarda da Samsunspor’a dikkat çekmek ve şehrin Samsunspor’a destek vermesi amacıyla birçok kez o sezona dair hazırladığımız bayrakları caddeye çektik. Bu Samsunspor ve memleket sevgisi bizlere atalardan miras kaldı. Başkanımız cesur yürek Yüksel Yıldırım’a olan desteğimizi de göstermek de istedik. Bizler birkaç sene içerisinde Avrupa’da ülkemizi temsil edeceğimize inanıyoruz. Bunun için de Süper Lig yarışında şehri ayağa kaldırmak istiyoruz. Bir bayrak kampanyası başlattık. Diğer esnaflarında Samsunspor bayraklarını caddelere asmalarını temenni ediyoruz. Şu anda üzerinde görsel olan Samsunspor bayraklarını Atakum’un en işlek caddesinin üstüne çektik. 19’a 19 ebadındaki bayrağımızı, 1919 yılına da vurgu yaparak örnek olması amacıyla astık. Tüm Samsunluların Samsunspor’a destek olmasını istiyoruz” dedi.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.