Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

ŞAMPİYON TURGUT ÖZAL!

Samsun’da KYK Futbol İl Birinciliği final müsabakaları nefesleri kesti

ŞAMPİYON TURGUT ÖZAL!
REKLAM ALANI
2 Ocak 2024 14:29

Samsun’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) Futbol Türkiye Şampiyonası’ Samsun il 1’inciliği’ oynanan final maçının ardından sona erdi.

TURGUT ÖZAL YURDU ŞAMPİYON
13 yurt takımının il şampiyonu olabilmek için kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın final maçında Turgut Özal Yurdu ile Kavak Yurdu karşı karşıya geldi. 3’üncülük karşılaşmasında ise Çarşamba Yurdu ile Ali Fuat Başgil Yurdu karşılaştı. Oynanan maçların sonunda Turgut Özal Yurdu şampiyon, Kavak Yurdu 2’nci, Çarşamba Yurdu 3’üncü ve Ali Fuat Başgil Yurdu 4’üncü oldu.

SAMSUN’U TEMSİL EDECEKLER
Dereceye giren takımlara ödülleri Şube Müdürleri Erdem Okan, Naim Dursun ve Atakum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Perçin tarafından verildi. İl şampiyonu olan Turgut Özal Yurdu, yapılacak grup müsabakalarında Samsun’u temsil edecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.