Dolar 32,3848
Euro 35,0513
Altın 2.326,23
BİST 9.102,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Samsun “ay-yıldız”

Vatandaşlar fotoğraf çektirmeden ayrılamıyor

Samsun “ay-yıldız”
REKLAM ALANI
15 Mayıs 2019 11:04

Samsun merkezde bulunan AVM’de yapılan “ay-yıldızlı” ışıklandırmalar vatandaşların ilgi odağı oldu. Caddeden geçen vatandaşlar, ay-yıldızlı ışıklandırmanın önünden fotoğraf çektirmeden ayrılmıyor.

Bulvar AVM, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak tasarlanan ışıklı dekorlar, alışveriş merkezinin Gazi Caddesi girişi üzerine Türk bayrağının simgesi olan ay ve yıldız, dev büyüklükte ve özel bir kurgu ile konumlandırıldı. Tüm Samsunlulara bayram coşkusunu yaşatan ve milli duygulara dokunan ışıklı dekorlar, AVM ziyaretçilerine büyük bir sürpriz yaşattı. Meydan alanında bulunan cam kabine uygulanan ışıklı Türk bayrağı çalışması da AVM içerisinde en dikkat çeken süslemeler arasında yer alıyor.

Özellikle akşam saatlerinde güzel bir görsel oluşturan ay-yıldızlı ışıklandırma, vatandaşların dikkatini oldukça çekiyor. Işıklandırmanın oraya gelen vatandaşlar, ay-yıldız ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor ve selfie yapıyor.
Öte yandan Bulvar AVM 19 Mayıs 100. Yıl Etkinlikleri, konserler, sergiler, sürpriz etkinlikler, ve görsel şovlar ile devam ediyor. AVM meydanında Türkiye’de ilk kez gösterilecek görseller de sergilenecek.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.