Dolar 32,5707
Euro 34,7707
Altın 2.491,02
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

‘SAMSUN, BU FIRSATI KAÇIRMAYACAK!..’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, TEKNOFEST’in Samsun’un ulusal ve uluslararası tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirterek, “TEKNOFEST fırsatını çok iyi değerlendireceğiz” dedi

‘SAMSUN, BU FIRSATI  KAÇIRMAYACAK!..’
REKLAM ALANI
24 Ağustos 2022 18:57

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, TRT Radyo 1’de BelmaŞahaner’in programına konuk oldu. 30 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında Çarşamba Havalimanı’nda yapılacak TEKNOFEST’in önemine değinen Başkan Demir, yapılan yatırımları anlatarak, ”Karadeniz’in merkezi Samsunumuzda TEKNOFEST ile ilgili müthiş bir heyecan oluştu. Yoğun bir tempoyla çalışarak, çok geniş bir alanda çalışma yürüttük. Altyapı noktasında yeni yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

‘7’DEN 70’E BİRLİKTE OLACAĞIZ’
Kentin ulaşım, teknik, hizmet, ihtiyaç ve turizm noktasında gerekli her türlü tedbiri aldıklarını belirten Demir, “Sorunsuz şekilde 30 Ağustos’a doğru yürüyoruz. Festival sürecince ulaşımda hiçbir aksaklık yaşamayıp amacına ve hedefine uygun, düzenli, anlamlı ve güzel bir festivale imza atacağız. Şehrimizin ulusal ve uluslararası tanıtımına katkı sağlayarak, bu fırsatı kaçırmayacağız. 7’den 70’e birlikte olacak. Gelecek misafirlerimiz Samsun seyahatini asla unutmayacak. 2022’den sonra şehrimizde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diye konuştu.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Öte yandan Başkan Mustafa Demir, TEKNOFEST’in yapılacağı Çarşamba Havalimanı’ndaki çalışmaları da yerinde inceledi. T3 Vakfı Genel Sekreteri Ömer Kökçam, Genel Sekreter Yardımcıları Şenol Yıldız, Metin Köksal ile Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Ahmet Bayır ve Park Bahçeler Dairesi Başkanı Ekrem Şahin de kendisine eşlik etti. Başkan Demir, “Böyle bir organizasyonu kimse kolay kolay gerçekleştiremez. TEKNFOST şehrin ruhuna büyük katkı sağlayacaktır. Zaman yaklaştıkça hepimize daha da büyük heyecan sarmaya başladı. Tüm vatandaşlarımız 30 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında TEKNOFEST’e davet ediyorum” dedi.

Fatma DİNÇ

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.