Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı HALİT DOĞAN!

Samsun’un Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak gösterildi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı HALİT DOĞAN!
REKLAM ALANI
7 Ocak 2024 15:49

AK Parti’nin yerel seçimler için bugün açıkladığı adaylar arasında Samsun da yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak, halihazırda Çarşamba Belediye Başkanı olan Halit Doğan’ı aday gösterdiklerini duyurdu.

‘KATILIMCIMARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda “Yeniden İstanbul. Nasıl buldunuz, hazır mıyız?” diyerek konuşmasına başladı. Salondaki katılımcılar nezdinde 81 ildeki dava arkadaşlarına selam ve sevgilerini gönderdiğini kaydeden Erdoğan, aşkları ve sevdaları için salonlara sığmayan muhabbetlerinden ötürü katılımcılara şükranlarını sunduğunu belirtti.

‘KAPSAMLI DEĞERLENDİRMELER YAPTIK’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2024 seçimlerinde partilerini temsil edecek 11 büyükşehir ve 15 il belediye başkanlarını açıklayacaklarını kaydederek, bu isimlere başarı temennilerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün
burada 31 Mart 2024 seçimlerinde partimizi temsil edecek 11 büyükşehir ve 25 il belediye başkan adayımızı açıklamak üzere bir aradayız. Adayları kapsamlı istişareler, araştırmalar, değerlendirmeler sonunda belirledik.” dedi.

‘BECERİKSİZLERE OY VERİLMEZ’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Esasen bizim belediyecilikteki müktesebatımız yeni değildir. Artık 30 yılı bulan şanlı bir geçmişten süzülüp gelen birikim ve donanıma sahibiz. Amacımız, 31 Mart 2024 seçimleri için de milletimizin huzuruna gerçek belediyecilik sözümüzü yerine getirecek adaylarla çıkmaktır. Hiçbir insanımızın beceriksizlere tıpış tıpış oy verme mecburiyeti yoktur” diye konuştu.

BİRLİK BERABERLİK POZU
Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ı açıkladı. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş, Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan ve Yusuf Ziya Yılmaz, Milletvekilleri Orhan Kıcalı ve Ersan Aksu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Mücahit Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan’la birlikte sahneye çıkarak; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlik pozu verdi.

HALİT DOĞAN: HAZIRIZ
Öte yandan sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Halit Doğan şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyetimize doğru atılmış o ilk adımın onurunu yaşayan Samsun’umuza; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiş bulunmaktayım. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunarım. Vira Bismillah.. #HazırızKararlıyız”

HALİT DOĞAN KİMDİR

Doğum Tarihi: 1978
Doğum Yeri: Çarşamba, Samsun
Halit Doğan, ilköğrenimini Çarşamba ilçesi Denizler Köyü ilkokulunda tamamladıktan sonra orta ve lise öğrenimini Çarşamba İmam Hatip Lisesi’nde tamamlamıştır. 1996 yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanarak bu üniversiteden 2000 yılında mezun olmuştur.

2002 yılından 31 Mart 2019 yerel seçimlerine kadar Çarşamba ilçesinde serbest avukatlık yapmıştır. Ayrıca, Çarşamba İmam-Hatip Lisesi Mezunları Derneği’nde ve Çarşambaspor’da yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.

Halit Doğan, 31 Mayıs 2014 tarihinde AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı olarak atanmış ve 5. ve 6. olağan kongrelerde tekrar başkan seçilmiştir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart mahalli ve idari seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan adayı olarak belirlenmiş ve Çarşamba Belediye Başkanı seçilmiştir. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmiştir. Halit Doğan evli ve 3 çocuk babasıdır.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.