Dolar 32,5109
Euro 34,5741
Altın 2.504,45
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Samsun Büyükşehir’de GÖREV DEĞİŞİMİ!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli birimlerinden deprem bölgesine giden destek ekibi görev değişimi yaptı

Samsun Büyükşehir’de GÖREV DEĞİŞİMİ!
REKLAM ALANI
23 Şubat 2023 18:25

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkıcı etki yaratan iki büyük deprem sonrasında bölgeye giden Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri görev değişimi yaptı.

Samsun Büyükşehir'de GÖREV DEĞİŞİMİ!

Deprem bölgesine adım attıkları andan itibaren bir an olsun boş durmayan ekiplerin bir kısmı Samsun’a dönmüştü. Onların yerine Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ve Anakent A.Ş. ile Kültür A.Ş.’ye ait 63 kişilik ekip dün sabah dualarla uğurlanarak Kahramanmaraş kent merkezi ve Elbistan ilçesine gitmek üzere yola çıktı. Deprem bölgesinde bu zamana kadar toplam 500 personel ve 210 araç görev yaptı.

Samsun Büyükşehir'de GÖREV DEĞİŞİMİ!

DUYGU DOLU ANLAR
Zabıta Daire Başkanlığı’nda Şube Müdürü Cemil Köksal’ı uğurlamaya gelen kızı Dilara Köksal babasına sarılarak duygu dolu anlar yaşadı. Zabıta Dairesi Başkanlığı personeli Panaroma 1919 Müzesi önünden yola çıkarken kalan diğer ekipler de Afet Koordinasyon Merkezi’nden yola çıktı. Zabıta ekiplerini Daire Başkanı Abdülkadir Dizman, diğer ekipleri de Anakent A.Ş. Genel Müdürü Fatih Karaçor uğurladı.

Samsun Büyükşehir'de GÖREV DEĞİŞİMİ!

FATİH KARAÇOR UĞURLADI
Fatih Karaçor, otobüs içinde deprem bölgesine yola çıkacak olan ekibe hayırlı yolculuklar dileyerek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’in talimatıyla bölgeye bugün 63 kişilik bir ekip daha gidiyor. Bölgede canla başla görev yapacak tüm ekip arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Oradaki arkadaşlarımız görevi sizlere devredecek. Arkadaşlarımızın sağlıkla gidip gelmelerini temenni ediyorum” dedi.

Samsun Büyükşehir'de GÖREV DEĞİŞİMİ!

Sabah saatlerinde dualarla yola çıkan 63 kişiden oluşanyeni ekip, Kahramanmaraş kent merkezi ve Elbistan ilçesine giderek çalışmalara başlayacak.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.