Dolar 32,5216
Euro 34,9599
Altın 2.438,77
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Samsun Büyükşehir’den ÜCRETSİZ Wİ-Fİ!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’nde yolculara ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı

Samsun Büyükşehir’den ÜCRETSİZ Wİ-Fİ!
REKLAM ALANI
22 Şubat 2023 16:32

Vatandaşların bilgiye daha hızlı ve kolay ulaşabilmesi amacıyla internet erişimi kolaylığı için çalışmalar yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi, düğmeye bastı. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’nde internet erişim noktaları oluşturdu.

Samsun Büyükşehir'den ÜCRETSİZ Wİ-Fİ!

İNTERNETTE ZAMAN GEÇİRİYORLAR
İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’nde ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye başlayan BüyükşehirBelediyesi, kent merkezi ile ilçeler arası seyahat eden vatandaşlar ile şoför esnafını sevindirdi. Araçlarının hareket etmesini beklerken ücretsiz olan internete erişimi elde eden yolcular ve esnaflar, BüyükşehirBelediyeBaşkanı Mustafa Demir’e teşekkür etti.

Samsun Büyükşehir'den ÜCRETSİZ Wİ-Fİ!

420 DAKİKALIK KULLANIM İMKANI
Ücretsiz erişim hizmetinden faydalanan yolcular, cep telefonlarının mobil erişim ağlarında otomatik olarak gözüken ‘SBB Wi-Fi’ bağlantısına telefon numarasını yazıyor. Ardından mesaj olarak gelen onay kodunu açılan pencereye ekleyerek bağlantı işlemini gerçekleştiriyor. Her kullanıcıya kesintisiz 420 dakikalık kullanım imkanı sunulan internete ise isteyen herkes girebiliyor.

İLÇELERDEN GELEN VATANDAŞLAR İÇİN
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’nin hizmete girmesiyle ilçelerden gelen vatandaşların ulaşım çilesinin sona erdiğini belirterek “Hergün yüzlerce vatandaşımız İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’ne geliyor. Geliş-gidişlerde burada zamangeçiriyorlar. Yaptığımız çalışma ile birlikte vatandaşlarımız İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’nde bulundukları süre içerisinde ücretsiz olarak internete erişebilecekler. Vatandaşlarımızın her alandaki tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ücretsiz internet erişimi ile başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bu alandaki ihtiyacını karşılamış olacağız” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.