Dolar 32,4646
Euro 34,7363
Altın 2.435,13
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘SAMSUN ÇOK ŞEY KAYBETTİ!..’

Kendisi de Samsunlu olan ünlü dijital pazarlamacı Ayhan Karaman, “Rize’nin çayı, Samsun’un dijitalcisi konuşulsun istiyorum. Samsun denilince akla e-ticaret gelmeli” dedi

‘SAMSUN ÇOK ŞEY KAYBETTİ!..’
REKLAM ALANI
24 Şubat 2022 17:37 | Son Güncellenme: 24 Şubat 2022 17:54

Türkiye’nin en ünlü SEO eğitmenlerinden Dijital Pazarlamacı Ayhan Karaman, memleketi Samsun’a dair çarpıcı tespit ve açıklamalarda bulundu. Samsun’un artık ‘dijital dünya’da sağlam bir yere konuşlanması gerektiğini söyleyen Ayhan Karaman, “Samsun bu alanda 5 yılda çok şey kaybetti” uyarısında bulundu.

SAMSUN’U İLK 10’A NASIL TAŞIRIZ?
Ayhan Karaman, İnovasyon Academy’nin organize ettiği Samsun E-Ticaret toplantısında çok önemli açıklamalar yaptı. Atakum’daki Büyükşehir Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantıyı Samsun merkezli İnovasyon Academy’nin kurucusu Burak Güngör gerçekleştirdi. Güngör, kısa açılış konuşmasında, “Samsun E-Ticaret Zirvesine hepiniz hoşgeldiniz, İnovasyon Academy, 2007 den beri internet siteleri ile çalışmalar yaparak, pandemi ile birlikte eticaret üzerine çalışmalarını sürdürmektedir. İlkini düzenlediğimiz E-ticaret zirvesini düzenleme amacımız e-ticaret sıralamasında ilk 10’a giremeyen Samsunumuzu nasıl ön sıralara taşıyabilirizi konuşmak” dedi.

SEO eğitmenlerinden Dijital Pazarlamacı Ayhan Karaman.

‘BU ŞEHRİ TERK ETMEYECEĞİM’
Toplantıda Türkiye’nin en iyi SEO eğitmenlerinden Profesyonel SEO Eğitmeni ve Dijital Pazarlamacı Ayhan Karaman, katılımcılara yaptığı sunumda çarpıcı ifadeler kullandı. Kendi ajansının Samsun’da buluduğunu hatırlatan Karaman, “Samsun dışında hiçbir yerde konumlandırmayacağım. İstersem şube açabilirim ama Ayhan Karaman markası Sitedesk Markası her zaman Samsun’da olacak. Ben bu şehri terk etmeyeceğim” diye konuştu.

RİZE’NİN ÇAYI, SAMSUN’UN DİJİTALİ
Ayhan Karaman, Samsun’un ‘dijital pazarlama‘ gibi konularda önemli kayıplar yaşadığını da belirterek, “Ama bu iş böyle olmaz. Samsun 5 yıl içerisinde çok şey kaybetti. Genç arkadaşlarıma söylüyorum, ebeveynlere söylüyorum, bu şehirde çok güzel bir potansiyel var. Rizenin çayı Samsun’un dijitalcisi konuşulsun isterim ben. İlk mesajım her zaman buydu. Samsun denildiği zaman akla dijitalci gelsin, başka bir şey gelmesin. Samsun denilince akla E-Ticaret gelsin. Bu mücadele onun için. Bu tür etkinliklere belediyelerin destek vermesi bu nedenle çok ciddi anlamda önem taşıyor” dedi.

Toplantıda ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Medya Strateji Uzmanı Berna Nur İşçimen, Dijital Pazarlama Uzmanı Caner Sağır ve Eğitimci Necmettin Türkekul da birer sunum gerçekleştirdi.

İnovasyon Academy’nin kurucusu Burak Güngör, katılımcılara plaket sunarak teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.