Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

‘SAMSUN’ FIRTINASI!

Samsun Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki Kredi Yurtlar Kurumları(KYK), yurtlar arasında düzenlenen voleybol, masa tenisi ve futbol turnuvasında şampiyon oldu

‘SAMSUN’ FIRTINASI!
REKLAM ALANI
29 Mart 2022 18:11

Gençlik ve Spor Bakanlığa bağlı yurtlarda barınan öğrencilerin beden ve ruh sağlıklarını korumak, geliştirilmek, sporu bir yaşam tarzı haline getirmelerini sağlamak, serbest zamanlarını olumlu değerlendirmelerine katkı sunarak kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını temin etmek, dostluk ve kardeşlik ruhuyla yarışarak yeni arkadaşlar kazanmalarına katkı sağlamak amacıyla Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nce farklı branşlarda iller arası turnuvalar düzenleniyor.

TRABZON VE KASTAMONU’DA ŞAMPİYONLUK
Bu çerçevede Karabük’te gerçekleşen voleybol turnuvasında, Trabzon’da yapılan masa tenisi kız ve erkek turnuvasında, Kastamonu’da düzenlenen iller arası futbol turnuvasında şampiyon Samsun KYK yurtları oldu. Ayrıca Adana’da gerçekleşen Badminton Türkiye Şampiyonası’nda erkek takımı Türkiye üçüncülüğü elde etti.

SPORCULARA ‘TEMATİK GEZİLER’ ÖDÜLÜ
Turnuvalara katılan öğrencilere yönelik ev sahibi il müdürlükleri tarafından turnuvanın gerçekleştirileceği şehrin tarihi, kültürel değerler hakkında bilgi edinilmesi amacıyla tematik geziler düzenlendi.

KASAPOĞLU: GURURLU VE MUTLUYUZ
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Yurtlarımızda kalan öğrencilerimize yönelik her türlü sosyal, kültürel ve sportif çalışmalarımızın bu şekilde meyve verdiğini görmek, bizim için büyük gurur ve mutluluk kaynağı. Sporcu gençlerimize teşekkür ediyorum. Onlarla gurur duyuyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.