Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

‘SAMSUN FUARI GERİ GELECEK!..’

Samsun’da CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Samsun Fuarı’nı yeniden kente kazandıracaklarını müjdeledi

‘SAMSUN FUARI  GERİ GELECEK!..’
REKLAM ALANI
27 Şubat 2024 16:44

Samsun’da CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, Eflatun Kitap Kafe’de yaklaşık 150 kişilik grupla bir araya geldi. Kafe müdavimlerinin sorularını yanıtlayan Öncü, “19 Mayıs şehri olan Samsun’un bugününe baktığımızda, şehrimiz, benim ve öyle tahmin ediyorum ki pek çoğunuzun hayal ettiği noktada değil. Teknik olarak değil, kültür-sanat olarak değil, sosyal etkinlikler olarak da değil. Zaten bizim belediye başkan adaylığına soyunmamızın altında Samsun’un var olan ve bilinen problemlerinin yıllardır çözülememiş, öncelenmemiş, göz ardı edilmiş olması yatıyor” dedi.

’19 MAYIS ŞEHRİ SAMSUN’ RUHU
Cevat Öncü, “Samsun’da kültür ve sanatın gelişmesi için öncelikle 19 Mayıs şehri Samsun ruhunun canlandırılması ve bugün kutlanamayan 19 Mayıs haftası etkinliklerinin günün koşullarına göre tekrar kutlanması için gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SAMSUN FUARI, HALK DANSLARI FESTİVALİ
Cevat Öncü, Samsun Fuarı’nı yeniden festival havasında kente kazandıracağını ifade ederek, “Bunu, Samsun’a sosyo-ekonomik katkı sağlayacak şekilde, günün gereklerine uygun olarak yerli ve yabancı turist çekimini de artıracak şekilde organize edeceğiz. Samsun’un fuar şehri özelliğini geriye getireceğiz. Fuar kapsamında uluslararası halk dansları festivalleri olurdu. Çeşitli ülkelerden gelen grupların, bizden katılanların kültür-sanat anlamındaki katkısının yanında sosyo-ekonomik hayata bir katkısı vardı. Mutlaka onu da yine daha gelişmiş şekilde Samsun’a kazandıracağız” diye konuştu.

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.